Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ενσούε: «Εμείς φέραμε τον ΑΠΟΕΛ σε αυτή την κατάσταση, εμείς θα το γυρίσουμε»

Ενσούε: «Εμείς φέραμε τον ΑΠΟΕΛ σε αυτή την κατάσταση, εμείς θα το γυρίσουμε»

Μήνυμα συσπείρωσης από τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Ενσούε, με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο 31χρονος απολογείται για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, την οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε οι ποδοσφαιριστές έχουν δημιουργήσει και φέρουν την απόλυτη ευθύνη. Ολοκλήρωσε τονίζοντας πως οι γαλαζοκίτρινοι οπαδοί δεν το αξίζουν και ο ίδιος θα δώσει τα πάντα για να το αλλάξει αυτό. Θα πρέπει όμως να υπάρξει ενότητα και συσπείρωση όπως σε όλες τις οικογένειες για να επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ εκεί που πραγματικά αξίζει.

Η ανάρτηση του Ενσούε:

Γνωρίζω ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ θυμωμένος, λυπημένος, απογοητευμένος και νιώθει ότι οι ποδοσφαιριστές, δεν σέβονται ή δεν αξίζουν να φοράνε την ιστορική και άξια φανέλα, που έχει κερδίσει δόξες, οι οποίες έχουν καταστήσει τον ΑΠΟΕΛ ως την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο.

Δυστυχώς, είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση την οποία μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να αλλάξουμε. Προσωπικά πιστεύω πως έχω επίσης ευθύνης, για την κατάσταση που βιώνουμε και θα ήθελα να απολογηθώ για μια ακόμα φορά στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Πραγματικά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, αλλά ως τώρα δεν ήμουν αρκετά καλός. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι εγώ προσωπικά υπόσχομαι να δίνω όσα μπορώ για τον σύλλογο και τους οπαδούς, όσο φοράω αυτή τη φανέλα. Θα πολεμήσω μέχρι τέλους και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ακόμα αν η κατάσταση είναι καταστροφική όσο ποτέ άλλοτε. Δεν θα παραδοθώ ποτέ. Απολογούμαι ειλικρινά. Δεν αξίζετε αυτή την κατάσταση, την οποία εμείς οι ποδοσφαιριστές δημιουργήσαμε.

Όπως σε όλες τις οικογένειες, πρέπει να ενωθούμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, ώστε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και να φέρουμε τον ΑΠΟΕΛ ξανά εκεί που αξίζει να είναι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-09T13:41:50+02:00
Go to Top