Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Εν μέσω τρικυμιών πάει στο ΓΣΠ κι ότι βγει

Η κατάσταση στην Ανόρθωση είναι πολύ δύσκολη εξωαγωνιστικά, με τον Γιάννη Οκκά και τους παίκτες του να έχουν μπροστά τους το ματς του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ (7/4, 17:00), σε μια πραγματικά κακή χρονική στιγμή συνολικά για τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Προσφυγές, επίσκεψη οργανωμένων στην προπόνηση της ομάδας, αποχώρηση Σάββα Κουμή, διοικητική ανισορροπία, έλλειψη ρευστού, προσπάθειες εξεύρεσης επενδυτή και στο βάθος και ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ. Η Ανόρθωση μόνο μία όμορφη ατμόσφαιρα δεν είναι.

Τα πάντα είναι στον αέρα. Η ομάδα περνά για μία ακόμη φορά μεγάλη κρίση. Οικονομική, αγωνιστική, διοικητική. Μέσα σε όλα αυτά έχει και ένα αγώνα αύριο μέσα στο ΓΣΠ μπροστά σε χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες και με τα προβλήματα να την πνίγουν.

Ο Γιάννης Οκκάς προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα σε όλα αυτά τα προβλήματα. Απέναντι στον Άρη κατάφερε να παρατάξει μία ομάδα που είχε πάθος, θέληση και διάθεση και έκανε τη ζημιά. Τώρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ο στόχος είναι παρόμοιος, όμως είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να πετύχει το ίδιο. Με τις όλες καταστάσεις να επηρεάζουν την ομάδα είναι λογικό να υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας επισκέφθηκαν την χθεσινή προπόνηση και συζήτησαν με τους ποδοσφαιριστές χωρίς να ξεφύγουν τα πράγματα. Ζήτησαν να ακούσουν από τους ίδιους τους παίκτες την κατάσταση που βιώνουν για να ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει μιας και υπάρχει μεγάλος αναβρασμός στις τάξεις του κόσμου γενικότερα.

Όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός ομάδας σαφώς επηρεάζουν την ομάδα και φέρνουν προβληματισμό και ανησυχία. Και σε αγωνιστικό επίπεδο επηρεάζουν. Ο Οκκάς παίζει και λίγο με τον εγωισμό των παικτών του θέλοντας να τους στείλει το μήνυμα ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για τον κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα για όσα συμβαίνουν αλλά και για τους ίδιους.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-06T11:09:43+02:00
Go to Top