Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Επίθεση Φανιέρου κατά ΑΠΟΕΛ: ”Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αφού το καλοκαίρι…”

Στο SupersportFM 104 μίλησε ο Πρόεδρος του ΕΡΜΗ Λούκας Φανιέρος και είπε πολύ σημαντικά πράγματα δηλώντας θυμωμένος και απογοητευόμενος με τις τελευταίες αποφάσεις.. 

«Νομίζω καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε τόσο καιρό. Είδα μια ομάδα με πάθος στο γήπεδο και μια ομάδα ήθελε να σκοράρει. Ήταν ένα τρίποντο πολύ σημαντικό».

«Να το δουν ορισμένοι που δεν θέλουν  τις δεκατέσσερεις ομάδες στην κατηγορία διότι θέλουν να παίζουν μόνοι πολύ απλά γιατί δεν τους αρέσει ο ανταγωνισμός. Αυτο που θέλουν είναι  να παίζουν παιχνίδι μόνοι και να αποφασίζουν μόνοι τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ οι μικρές ομάδες να παραμερίζονται στις μικρές κατηγορίες».

Μπόνους για τις ομάδες της διαβάθμισης:
«Οποιαδήποτε ομάδα πάει δεύτερη κατηγορία θα είναι καταστροφή και ορισμένοι δεν ενδιαφέρονται αλλά μόνο για το σακούλι το δικό τους. Να υπάρχουν πέντε- έξι ομάδες και να παίρνουν τις διαφημίσεις»

Για την διαβάθμιση των τεσσάρων: «Εμείς μιλάμε για το ΑΠΟΕΛ αφού  ήταν μια ομάδα που ήταν μαζί μας από την αρχή στις αποφάσεις των δέκα . Μας έπεισε ότι θα μας στηρίξει αλλά λίγες ημέρες μετά πηρέ διαφορετική απόφαση και είναι δικαίωμα τους. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αφού έρχονται το καλοκαίρι και άλλες γενικές συνελεύσεις  οπου θα ζητήσουμε ορισμένα πράγματα και θα τα πάρουμε. ΑΕΚ και ΑΕΛ κατάλαβαν το πρόβλημα ποιο είναι γιατί έπρεπε να φτιάξουν  κάποια πράγματα και λόγω πανδημίας. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω γιατί είναι ωραίο να λέμε ότι το ΑΠΟΕΛ πήρε την απόφαση του αλλά δεν ήταν η απόφαση που πηρέ στην αρχή γιατί μετρήσαμε τους ψήφους και λέγαμε ότι θα περάσει λόγω του ΑΠΟΕΛ και ηταν επίσης η Πάφος. Βέβαια η Πάφος επέλεξε αυτή την απόφαση γιατί είχε παράπονα από την περσινή χρονιά αλλά να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο δεύτερο γκρουπ και καταλαβαίνει και ο κόσμος. Είμαστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι γιατί κατάστρεψαν τις ομάδες που θα πάνε διαβάθμιση και μάλιστα μέσα στην πανδημία σε μια πρόταση με πρωτεργάτη την Ν. Σαλαμίνα. Το πιο λογικό ήταν να πέσουν δυο ομάδες όπως είπαμε στην αρχή και να ανέβουν δυο πάνω στην κατηγορία και έπειτα να δημιουργηθούν ξανά τα γκρουπ και να παίζουν περισσότεροι Κύπριοι με περισσότερη δράση όπως τώρα. Ορισμένοι επειδή θέλουν να παίζουν όπως οι ίδιοι θέλουν, βλέπουμε και αποτρεπτικά αποτελέσματα».

Για την νίκη επί της Δόξας:
«Ο Νίκολας Μαρτίδης άλλαξε πολλά πράγματα . Μέσα σε μια ομάδα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι και εγώ διαφωνώ με το ένα άτομο να παίρνει τις αποφάσεις σε μια ομάδα και αναφέρομαι στον προπονητή. Οποιοσδήποτε προπονητής πρέπει να θέτει την άποψη του και έχει το 95 % να διαχειριστεί το κομμάτι που πρέπει να κάνει και το ΄άλλο 5% ο βοηθός η διοίκηση και άλλοι αρμόδιοι. Τα δυο ματιά με τα οκτώ μάτια τα οκτώ είναι καλύτερα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-10T01:30:26+02:00
Go to Top