Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Ευχαριστίες ΑΠΟΕΛ με αιχμές για Ομόνοια: «Καλούσαν χιλιάδες ανθρώπους εν μέσω πανδημίας»

Ευχαριστίες ΑΠΟΕΛ με αιχμές για Ομόνοια: «Καλούσαν χιλιάδες ανθρώπους εν μέσω πανδημίας»

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί όλες τις ομάδες που εκπροσωπήθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ για την σχεδόν ομόφωνη απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ και κακίζει την στάση της Ομόνοιας που δεν ψήφισε θετικά (σ.σ. ο εκπρόσωπος των πρασίνων δεν ήταν παρών την ώρα της ψηφοφορίας). Ταυτόχρονα αφήνει υπονοούμενα θυμίζοντας πως η Ομόνοια εν μέσω της πανδημίας είχε καλέσει τον κόσμο της ομάδας να πανηγυρίσει την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που εκπροσωπούνται στην Εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, για την σχεδόν ομόφωνη απόφαση, να αναβληθεί ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Τα θέματα υγείας πάντοτε πρέπει να αποτελούν την προτεραιότητα όλων μας.

Η μοναδική ομάδα που δεν ψήφισε θετικά, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε καν ποια είναι. Άλλωστε την λέξη ηθική που επικαλείται στις επιστολές της, αμφιβάλλουμε αν την έχει έστω και ακουστά. Αναφερόμαστε στην ομάδα που κατήγγειλε τον ΑΠΟΕΛ στο Υπουργείο Υγείας ως επικίνδυνο σε σχέση με την δημόσια υγεία. Είναι βεβαίως η ίδια ομάδα που με επίσημο κάλεσμα της, από τους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων της, κάλεσε χιλιάδες ανθρώπους, εν μέσω πανδημίας, να συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένο χώρο.

Προφανώς εκείνο τον καιρό δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ούτε για την δημόσια υγεία ούτε για την ηθική. Βεβαίως όπως και στην περίπτωση του προέδρου τους που μπαίνει στην Κύπρο χωρίς αυτοπεριορισμό έτσι και στην περίπτωση της συγκεκριμένης συνάθροισης δεν είχε προκύψει καμία έρευνα ούτε κάποιο ηθικό δίλημμα προς αυτήν παρά τις “πληροφορίες” που κυκλοφορούσαν».

H ανακοίνωση συνοδεύεται από την πιο κάτω ανάρτηση της Ομόνοιας μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-16T15:25:23+02:00
Go to Top