Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Η αλλαγή φιλοσοφίας στον ΑΠΟΕΛ έχει λόγο

Η αλλαγή φιλοσοφίας στον ΑΠΟΕΛ έχει λόγο

Eίναι γεγονός πως η περσινή χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά για τον ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επιπεδα. Είναι επίσης γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι σιγά σιγά ξεκίνησαν να χάνουν τα ηνία στην Εθνική ομάδα της Κύπρου σαν η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παράλληλα όμως και το πλέον σημαντικό είναι πως ο Σάββας Πουρσαιτίδης ξέρει καλά πως την διαφορά στις ομάδες την κάνουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές όπως φάνηκε και στα προηγούμενα χρόνια.

Ένας ακόμα λόγος που θέλουν στον ΑΠΟΕΛ να δυναμώσουν το Κυπριακό στοιχείο είναι πως ήδη έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Γιώργος Μερκής ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν και οι Σιέλλης αλλά και Γουίλερ.

Ο Δημήτρης Θεοδώρου είναι κλειστός στο ΑΠΟΕΛ και αυτό το παραδέχθηκε και ο Γιώργος Τσόκκος στην Συνέλευση της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα κάνει άλλη μια προσπάθεια για να κλείσει και τον Μάριο Ηλία στους γαλαζοκίτρινους αφού τόσο ο ίδιος αλλά και ο προπονητής πιστεύουν πολύ στην αξία του διεθνούς επιθετικού. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την κίνηση ενίσχυσης που έγινε Ίδη με τον Ανδρέα Καρώ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-06-17T08:08:39+02:00
Go to Top