Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη ημέρα

Με ανακοίνωση το ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην επόμενη ημέρα, μετά την Γενική Συνέλευση της Εταιρείας:

Αναλυτικά:

"Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μετόχους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, για την αθρόα προσέλευση τους, στην ετήσια Γενική Συνέλευση. Διεξήχθη μια παραγωγική συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου.  

Κάθε τοποθέτηση που υπήρξε χθες από όλους όσους μίλησαν, κινήθηκε στο πνεύμα του ειλικρινούς ενδιαφέροντος και της μεγάλης έγνοιας που έχουμε όλοι για το καλό της ομάδας μας. 

Από σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα. Σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει μόνο ένας στόχος. Η συνένωση των πάντων, προς ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ. 

Η ομάδα, μας χρειάζεται ενωμένους για να σταθούμε δίπλα της και να την βοηθήσουμε να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει. 

Απευθύνουμε ένα μήνυμα ενότητας προς όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Ο κάθε ένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει απολύτως τίποτα. Όλοι μαζί έχουμε συντρίψει κάθε ρεκόρ που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μαζί με εσάς στις κερκίδες, έχουν γονατίσει μεγαθήρια, έχουν ανατραπεί αποτελέσματα, έχουν κατακτηθεί τίτλοι. 

Η δική μας οφειλή προς τον ΑΠΟΕΛ είναι η ελαχιστοποίηση των λαθών και η μεθοδικότητα στην δημιουργία μιας ομάδας που θα αποτελέσει τον λόγο που θα κάνει τον κόσμο περήφανο. Η οφειλή του κόσμου είναι η παρουσία του στις κερκίδες και η συμπαράσταση του προς αυτούς που θα παλέψουν εντός αγωνιστικού χώρου για να δοξάσουν την ασπίδα που κουβαλούν στο στήθος. 

Είναι η ώρα της αντεπίθεσης και των αποδείξεων, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα της Κύπρου. 

Πρόεδρος και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ"

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-06T18:00:00+02:00
Go to Top