Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Η απάντηση του επίσημου ΑΠΟΕΛ για απλήρωτους παίκτες και φήμες για Σαρφό

Η απάντηση του επίσημου ΑΠΟΕΛ για απλήρωτους παίκτες και φήμες για Σαρφό

Η απάντηση του επίσημου ΑΠΟΕΛ για απλήρωτους παίκτες και φήμες για Σαρφό

Καλεσμένος στο «PRO-SHOW Podcast» της MC Digital Media βρέθηκε ο εκ’ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων στις φήμες που αφορούσαν τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό και την απουσία του από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Στη διαδικασία των αδειοδοτήσεων για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, συνάντηση με τον Υπουργό και προχωράμε»

Οι σχετικές αναφορές του Νίκου Κουγιάλη:

Ο Σαρφό θα παίξει μπάλα; «Ο Σαρφό θα παίξει, είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν άρρωστος, είχε πάει στην προπόνηση της Πέμπτης και ο γιατρός του είπε ότι δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο γιατί είχε υψηλό πυρετό. Γι’ αυτό και έμεινε εκτός αποστολής, αν και προοριζόταν για βασικός. Είναι καλά, έχει προπονηθεί και θα αγωνιστεί την ερχόμενη Παρασκευή (κόντρα στην Καρμιώτισσα)».

Για τις φήμες ότι ήταν απλήρωτος ή ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα: «Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Να ενημερώσω ότι παρά το ότι περνάμε δύσκολα στον οικονομικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι μέχρι τον προηγούμενο μήνα. Θα πληρωθούν και αυτόν το μήνα. Δεν υπάρχει θέμα κάποιος ποδοσφαιριστής να μην αγωνίζεται γιατί δεν έχει πληρωθεί και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν παίζουν γιατί υπάρχει μια καθυστέρηση. Είναι επαγγελματίες».

Διαβάστε επίσης: Ο νέος προπονητής και ο… Δώνης

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-10-04T17:55:51+02:00
Go to Top