Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Η απουσία «άρνηση» της Ομόνοιας στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και τα «κλειδιά»

Η απουσία «άρνηση» της Ομόνοιας στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και τα «κλειδιά»

Με (σχεδόν) ομόφωνη απόφαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΑΠΟΕΛ για αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Από τα 11 πρόσωπα που απαρτίζουν την Εκτελεστική Επιτροπή παρών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας ήταν τα εννέα, καθώς οι εκπρόσωποι της Ομόνοιας (Νικ Νικολάου) και της Πάφος FC (Ευριπίδης Λοϊζίδης) δεν ήταν παρών.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξαν η τοποθέτηση της άμεσα επηρεαζόμενης ΑΕΛ, δια του εκπροσώπου της Φώτη Φωτίου, ο οποίος μετέφερε δήλωση του Ανδρέα Σοφοκλέους ότι η ομάδα της Λεμεσού δεν επιθυμεί να κερδίζει αγώνες στα «χαρτιά».

Επίσης, η θετική ψήφος της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού ήταν «κλειδιά» ώστε να εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, καθώς στο παρελθόν απορρίφθηκε ανάλογο αίτημα των δύο ομάδων. Η διαφορά σε σχέση με τον περασμένο Σεπτέμβριου είναι ότι τώρα ο ΑΠΟΕΛ λόγω του διατάγματος της Κυβέρνησης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει παίκτες των 18 ετών, καθώς ήταν σε απραξία για μεγάλο διάστημα.

Παρόλο που υπήρχαν κι άλλες ομάδες που είχαν αρνητική προδιάθεση στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ πριν την έναρξη της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν εκφράστηκε κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Διαβάστε επίσης: Ευχαριστίες ΑΠΟΕΛ με αιχμές για Ομόνοια: «Καλούσαν χιλιάδες ανθρώπους εν μέσω πανδημίας»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-16T17:24:18+02:00
Go to Top