Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η δυναστεία του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη στο ΓΣΠ

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Άρη σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει την παράδοση με το μέρος του και επιθυμεί να συνεχίσει το σερί των νικών στο ΓΣΠ κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» πάντα με τον κόσμο στο πλάι της ομάδας.

Το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ εναντίον του Άρη θεωρείται από πολλούς ως το πλέον καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Η αντιπαλότητα με τον Άρη, αν και παραδοσιακά λιγότερο φορτισμένη σε σχέση με άλλες αντιπάλους, αποκτά μεγάλη βαρύτητα λόγω της στενότητας της βαθμολογικής διαφοράς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα τρία προηγούμενα παιχνίδια στο ΓΣΠ, με την πιο πρόσφατη νίκη να έρχεται με 1-0.

Η σύνθεση της ομάδας προβλέπεται να παραμείνει σταθερή, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να εμπιστεύεται τους παίκτες που έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους. Ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά, παρά το πρόσφατο τραυματισμό του, αναμένεται να είναι κομμάτι της αρχικής ενδεκάδας, ενώ ο Τάσος Δώνης είναι διαθέσιμος για να προσθέσει επιθετική δυναμική, εφόσον απαιτηθεί.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να είναι έντονη, με περισσότερους από 13.000 φιλάθλους να κατακλύζουν το γήπεδο ΓΣΠ. Η υποστήριξή τους θεωρείται καθοριστική στην προσπάθεια της ομάδας για το τρίποντο.

Συνολικά, το αυριανό (21/4) παιχνίδι δεν αποτελεί είναι ζωτικής σημασίας καθώς θα καθορίσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-20T21:36:50+02:00
Go to Top