Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Σόουζα και η «σπόντα» για Νεοκλέους

Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Σόουζα και η «σπόντα» για Νεοκλέους

Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Σόουζα και η «σπόντα» για Νεοκλέους

Έλυσαν τη σιωπή τους στον ΑΠΟΕΛ με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να τοποθετείται μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων τόνισε πως δεν αφορά τον ΑΠΟΕΛ η διαμάχη του Λούκας Σόουζα με την πρώην ομάδα του και σημείωσε πως γνώριζαν εξ αρχής ότι είχε γίνει τερματισμός συμβολαίου. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος έριξε καρφί για την ποινή που δέχθηκε ο Νικόλας Νεοκλέους και τον αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ, καθώς θυμίζουμε πως ήταν διαιτητής στο επεισοδιακό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Επιλέξαμε την οδό της σιωπής από τον Απρίλη και τον αγώνα με την Ανόρθωση, όταν αποκλειστήκαμε από την απόδοση ενός διαιτητή, ο οποίος αποκλείστηκε από την ΟΥΕΦΑ με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Πάρα πολλές ομάδες εκείνο το διάστημα πήραν το μέρος του διαιτητή (σ.σ. Νικόλα Νεοκλέους)».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Λούκας Σόουζα, είπε: «Γνωρίζαμε από την αρχή όταν έγινε ο τερματισμός του συμβολαίου του Σόουζα με την πρώην ομάδα του, υπήρχε μια συζήτηση. Είναι μια διαμάχη, όμως μεταξύ του παίκτη και της ομάδας του και δεν αφορά τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μια διαμάχη που μπορεί να υπάρχει δικαίωση είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Ας περιμένουμε λίγο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-06T12:17:25+02:00
Go to Top