Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για το άνοιγμα της βόρειας κερκίδας και το αίτημα στην αστυνομία

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τον κόσμο για το τι έγινε στη σύσκεψη για τη Βόρεια κερκίδα ενόψει του τελικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως το αίτημά του στηρίζεται στο άρθρο 11, τονίζοντας πως περιμένει γραπτή θέση από τον Αρχηγό Αστυνομίας σχετικά με αυτό.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ότι στη σύσκεψη ασφαλείας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, έθεσε το αίτημα για διαχωρισμό της Βόρειας Κερκίδας, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ πέραν των 50 φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

Έστειλαν επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, παρουσιάζοντας τον ασφαλή σχεδιασμό και αναμένουν επίσημη γραπτή απάντηση, επικαλούμενοι το Νόμο Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για σκοπούς ενημέρωσης του κόσμου μας, δημοσιοποιούμε ότι σήμερα στην σύσκεψη ασφαλείας που διεξήχθη στην παρουσία των δύο διαγωνιζομένων ομάδων, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, των υπεύθυνων ασφαλείας του Σταδίου ΓΣΠ, του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΟΠ και εκπροσώπων της Αστυνομίας, μεταφέρθηκε από πλευράς μας, το αίτημα για τον πλήρη και ασφαλή διαχωρισμό της Βόρειας Κερκίδας έτσι ώστε πέραν από τους 50 φιλάθλους της ΑΕΚ, να φιλοξενήσει και αριθμό φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. Στην συνέχεια όπως συμφωνήθηκε, αποστείλαμε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, παρουσιάζοντας τον σχεδιασμό αποκοπής της κερκίδας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων. Διαχωρισμός που είναι ακόμα πιο ασφαλής από αυτόν που εφαρμόστηκε πάρα πολλές φορές σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στην επιστολή μας, αναφέρουμε επίσης ότι το όλο αίτημα μας, στηρίζεται στον Νόμο Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας, στους αγωνιστικούς χώρους και συγκεκριμένα στο Άρθρο 11.

Αναμένουμε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, μια γραπτή θέση επί του αιτήματος μας.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-30T18:43:51+02:00
Go to Top