Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η ΚΟΠ πήρε θέση για την αμφισβητούμενη φάση και τον τραυματισμό Σπόλιαριτς

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ επανεξέτασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 17ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων είναι και εκείνη που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του Σπόλιαριτς.

Ο Απόλλων Λεμεσού καλείται να διαχειριστεί ένα σοβαρό πλήγμα με τον Ντανίλο Σπόλιαριτς να τίθεται εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (3/1,1-0) και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Το Τμήμα Διαιτησίας του ΚΟΠ έκανε την καθιερωμένη ανασκόπησή του στις αμφισβητούμενες φάσεις, μετά το τέλος και της 17ης αγωνιστικής. Αναφορά έγινε και στο περιστατικό με τον Σπόλιαριτς.

Αναλυτικά η επεξήγηση της απόφασης του διαιτητή, στην αναμέτρηση Απόλλων - ΑΠΟΕΛ:

ΑΠΟΛΛΩΝ -ΑΠΟΕΛ 27ο λεπτό

Αρχική απόφαση του Διαιτητή: Συνεχίζει τον αγώνα

VAR: Επιβεβαίωση απόφασης του Διαιτητή

Επεξήγηση: Ένας αμυντικός ποδοσφαιριστής παίζει την μπάλα και αμέσως έρχεται σε επαφή με αντίπαλο ποδοσφαιριστή τον οποίο δεν μπορούσε να αποφύγει. Ήταν καθαρά μια τυχαία επαφή, δεν υπήρξε επιπλέον κίνηση από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου θεωρείται μια φυσική ποδοσφαιρική σύγκρουση μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-05T17:56:46+02:00
Go to Top