Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η μεγαλύτερη πρόκληση του ΑΠΟΕΛ, μέχρι την επόμενη

Το σημερινό παιχνίδι, δεν είναι άλλο ένα που έχει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή στο στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στον Άρη είναι εξ αυτών που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε ολόκληρη τη φετινή πορεία της ομάδας του Σα Πίντο, παρόλο που διεξάγεται στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Υπό την έννοια πως δραπετεύοντας με το «διπλό», αυξάνει τη διαφορά από τον αντίπαλο στους 9 βαθμούς, διατηρεί τη διαφορά από την ΑΕΚ (+7) και διευρύνει την απόσταση από την Ομόνοια (+11), ομάδα που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει αναλύσει λεπτομερώς τον Άρη, έδωσε τις εντολές που θεωρούσε βαρυσήμαντες και περιμένει πως άπαντες θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θα αγωνιστούν με πάθος, θα κλείσουν τους διαδρόμους που οδηγούν προς την εστία του Μπέλετς και με γρήγορες επιθέσεις θα φτάσουν στο ζητούμενο. Πρόκειται για άκρως απαιτητικό ματς, στον οποίο επιβάλλεται κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε στο νέο στάδιο της Λεμεσού από την περσινή σεζόν που άνοιξε την πύλη του, η αλήθεια είναι ότι ξενίζει πολλούς. Αυτή η κατάσταση θα πρέπει πρώτα από όλα να ανησυχεί τους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής το ξέρει και είναι το μυαλό αυτών που θα… βαρέσουν την μπάλα είναι που πρέπει να γυρίσει το διακόπτη.

Ο κάθε ένας ξεχωριστά, οφείλει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να δώσει την απάντηση. Ανεξαρτήτως εάν παίξει σήμερα ή βρίσκεται στον πάγκο. Είναι από τα ματς που όλοι μα όλοι οφείλουν να είναι μία γροθιά για να «σπάσει η κατάρα».

Αυτό που πάντοτε λέει ο Σα Πίντο, εξάλλου, είναι ότι στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου όταν αναγνωρίζεις ότι έχεις κάνει το καλύτερο που μπορούσες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Και αυτό καλούνται να πράξουν άλλη μία φορά οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Να μπουν αποφασιστικά και να δώσουν όλοι την ψυχή τους, λες και πρόκειται για το τελευταίο ματς στην καριέρα τους, επιστρέφοντας στη Λευκωσία με τον… μισό τίτλο!

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-10T11:39:34+02:00
Go to Top