Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η περίπτωση Βιγιαφάνιες και η μάχη με Πέρε Πονς και Καμπρέρα

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται στην ΑΕΚ, με τις περιπτώσεις τον Καμπρέρα και Πονς να είναι στο επίκεντρο, ενώ το Gazzetta Cyprus εξηγεί τη συμβαίνει με τις φήμες για Βιγιαφάνιες.

Η ΑΕΚ και ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζουν να κινούνται στην αγορά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε σχέση με την ενίσχυση της ομάδας που είναι πολύ σημαντική. Δεν θα γίνουν πάρα πολλές κινήσεις ακόμη και αυτές που θα γίνουν θα είναι προσεκτικές από πλευράς Ρόκα.

Ένα όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ότι ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι αυτό του Βιγιαφάνιες που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ. Πληροφορίες του Gazzetta Cyprus αναφέρουν ότι το όνομα του Αργεντινού δεν απασχολεί την ομάδα της Λάρνακας και δεν είναι ανάμεσα σε αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα μέσα στη βδομάδα ή την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει του Πέρε Πονς. Αν ο Τσάβι Ρόκα βρει στην αγορά κάτι εξίσου καλό ή και καλύτερο σε σχέση με τον Πονς θα προχωρήσει στην απόκτηση του. Αν όχι θα περιμένει όσο μπορεί τον 31χρονο μέσο και θα κάνει υπομονή. Δεν μπορεί όμως να τραβήξει πάρα πολύ γιατί θα πάει και Ολλανδία η ομάδα για προετοιμασία και πλησιάζουν και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε φήμη για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μιλίσεβιτς αλλά η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό μιας και στηρίζει πολλά πάνω του.

Συνεχίζει να το παλεύει για Καμπρέρα

Το βάρος πέφτει στο μεταγραφικό κομμάτι στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εκεί όπου θα προκύψουν δυο προσθήκες και στόχος είναι και οι δυο να είναι τέτοιες που θα ανεβάσουν το επίπεδο αλλά και τον ανταγωνισμό. Το όνομα του Έντζο Καμπρέρα εξακολουθεί να απασχολεί και οι επαφές είναι σε εξέλιξη αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση, έχει όμως αρκετές πιθανότητες για να προκύψει αίσιο τέλος.

Ο Ρόκα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θα παλέψει για να τον φέρει στην ομάδα της Λάρνακας από την Νιούελς Όλντ Μπόις στην οποία ανήκει.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-06-11T10:17:44+02:00
Go to Top