Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η πιο μεγάλη ώρα του Άρη είναι τώρα για την υπόθεση τίτλος!

Ένα εντός έδρας ντέρμπι για τον Άρη σήμερα, όπου η επιλογή είναι μία και μοναδική για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, εάν θέλει να διατηρηθεί για τα καλά στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου του πρωταθλήματος.

Η Λεμεσιανή ομάδα υποδέχεται η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Μία διαφορά 6 βαθμών χωρίζει τις δύο ομάδες, ενώ από χθες ο Άρης βλέπει και την ΑΕΚ να είναι πιο πάνω από αυτόν, στο συν 2. Ο ΑΠΟΕΛ έχει 63 βαθμούς, η ΑΕΚ 59 και ο Άρης με 57.

Άρα, αντιλαμβάνεται κανείς, το πόσο σημερινό είναι το βραδινό ντέρμπι για τον Άρη, καθώς με νίκη απόψε επί του ΑΠΟΕΛ, θα βρεθεί και πάλι στη 2η θέση, θα πάει στους 60 βαθμούς και θα είναι στους πλην 3 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και θα απομένουν ακόμη 7 αγωνιστικές για το φινάλε του α΄ ομίλου, όπου θα δώσει την πρωταθλήτρια ομάδα και αυτές που θα εξασφαλίσουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του θεσμού.

Ενόψει της βραδινής αναμέτρησης ο Αλεξέι Σπιλέφσκι για ακόμη μία βδομάδα αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Οι Στρούσκι και Μποάκι για ακόμη ένα παιχνίδι είναι εκτός αποστολής, αμφιβολίες υπάρχουν εάν θα είναι στις βασικές επιλογές του κόουτς οι Κακόριν και Μαγιαμπέλα, ενώ Μπρόρσον και Μοντνόρ εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-10T11:18:10+02:00
Go to Top