Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Η πιο φορμαρισμένη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, θέλουμε κέρδος»

«Η πιο φορμαρισμένη ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, θέλουμε κέρδος»

Παρά τη δυσκολία της αναμέτρησης, ο Εθνικός Άχνας θα θελήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. «Όσοι πέρασαν από το Δασάκι δεν είχαν εύκολο έργο και σήμερα θα προσπαθήσουμε το καλύτερο», δήλωσε ο Μάριος Μιτσίδης.

Όσα δήλωσε ο Μάριος Μιτσίδης: 

Για το σημερινό ματς: «Παίζουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, την πρωτοπόρο, όμως στην έδρα μας χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, νιώθουμε δυνατοί και είμαστε, απ’ το Δασάκι όσοι πέρασαν δεν είχαν εύκολο έργο και σήμερα θα προσπαθήσουμε το καλύτερο. Με τον Μαρίνο Σατσιά δεν πήραμε ακόμη νίκη, ήρθαμε πολύ κοντά, πρέπει σιγά-σιγά να συλλέγουμε βαθμούς γιατί μειώθηκε η διαφορά από τις πιο κάτω θέσεις».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Θα απουσιάζει μόνο ο Μάριος Ηλία που είναι τιμωρημένος, όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή».

Για τους Ιωαννίδη και Μπέκερ: «Είναι καθαρά απόφαση του προπονητή η χρησιμοποίηση τους, αν είναι έτοιμοι θα είναι στην αποστολή, εξαρτάται από τον προπονητή».

Για το αν υπήρξαν αποχωρήσεις: «Είναι θέματα που χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής μας».

Για το αν υπήρχαν προτάσεις για παίκτες: «Επειδή έχουμε παιχνίδι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, είναι θέματα που χειρίζεται ο τεχνικός μας διευθυντής. Βλέπουμε μόνο το σημερινό ματς και θέλουμε να πάρουμε κέρδος».

Για την παρουσία κόσμου για σήμερα: «Υπάρχουν πολλά εισιτήρια για σήμερα, ο ΑΠΟΕΛ έχει στη διάθεση του και τη νότια εξέδρα, θα υπάρχουν εισιτήρια και στο γήπεδο».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-12T11:31:00+02:00
Go to Top