Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Η προϋπόθεση για τη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ

Η προϋπόθεση για τη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει δείξει έργο και αυτό δεν χρειάζεται να το πει κάποιος ειδικός, αφού η εικόνα της ομάδας αλλά και η βαθμολογική συγκομιδή των γαλαζοκιτρίνων μαρτυρούν τη βελτίωση που έχει η ομάδα. Θαύματα, όμως, όπως είπε πρόσφατα στον Active και ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου δεν μπορεί να κάνει ο προπονητής. Αυτό που από εδώ και πέρα χρειάζεται ο Ελλαδίτης να φέρει στην ομάδα του, είναι καταρχήν τη σταθερότητα και παράλληλα να καταφέρει να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο κάποιους παίκτες από το ρόστερ του, που ακόμα δεν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης.

Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ δεν έχει ισορροπία. Έχει αρκετούς μέσους, δεν έχει ακραίους αμυντικούς, δεν έχει αρκετούς εξτρέμ και εκεί που πονά παραπάνω είναι στη θέση του σέντερ φορ. Η δουλειά λοιπόν του Πουρσαϊτίδη, που είναι το απόλυτο αφεντικό πλέον στον «Αρχάγγελο», είναι να προσπαθήσει με αυτούς που έχει να καταφέρει να πάρει ότι μπορεί από τη φετινή χρονιά και να κυνηγήσει με «νύχια και με δόντια» τη διάκριση στο Κύπελλο, μέσω του οποίου μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θέλει παίκτες που θα του προσφέρουν κάτι παραπάνω από αυτούς που έχει. Η τελευταία του κίνηση θα είναι ένας παίκτης για την αριστερή  πλευρά που θα μπορεί να παίζει όλη την γραμμή. Θα προσπαθήσει να πάρει έναν παίκτη που θα έχει κίνητρο να παίξει. Δεν θέλει έναν παίκτη που θα «κάτσει» στο συμβόλαιό του και θα επαναπαυτεί. Αυτό είναι το δύσκολο του Ιανουαρίου και χρειάζεται υπομονή.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-25T11:01:17+02:00
Go to Top