Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Η ώρα για το πιο πάνω… σκαλί!

Η ώρα για το πιο πάνω… σκαλί!

Αλλαγμένος προς το καλύτερο επί ημερών Σωφρόνη Αυγουστή, ο Απόλλωνας έχει την μπάλα στα δικά του πόδια όσον αφορά την παραμονή στην εξάδα ή ακόμη καλύτερα, την άνοδο στην 5η θέση.

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο ο Απόλλωνας Λεμεσού δείχνει για τα καλά αλλαγμένος σε σχέση με το πως εμφανιζόταν και τι αποτελέσματα έπαιρνε νωρίτερα στη Cyprus League της τρέχουσας περιόδου.

Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Απόλλωνας διατηρείται για τα καλά στην 6η θέση και μπαίνει σε αυτή την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου με την… μπάλα να είναι στα δικά του πόδια για να διατηρηθεί εκεί, καθώς και γιατί όχι ν’ ανέβει ακόμη μία θέση πιο πάνω, ενόψει της β΄ φάσης του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει.

Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας είναι 2 βαθμούς πίσω από την 5η θέση, όπου βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Απομένουν 5 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου με τον Απόλλωνα να έχει τρία συνεχόμενα ντέρμπι και δύο ματς όπου θα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Κλειδί… κατά το πόσο μπορεί ο Απόλλωνας να βρεθεί στην 5η θέση με το τέλος της κανονικής περιόδου είναι το Σαββατιάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Εάν η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή καταφέρει και αποδράσει με το τρίποντο από το ΓΣΠ, τότε θα έχει ένα άλλο… αέρα για τα επόμενα 4 παιχνίδια, μιας και ο Απόλλωνας θα είναι σε θέση οδηγού για να τερματίσει στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην 5η θέση. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν ο Απόλλωνας χάσει το ερχόμενο Σάββατο, τότε όχι μόνο θα χάσει έδαφος από την 5η θέση, αλλά θα κινδυνεύει να χάσει και την 6η, μιας και η Ανόρθωση καραδοκεί.

Σε αυτή την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, πέρα από το εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ, αμέσως μετά ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πάφο, μετά θα υποδεχθεί την Ομόνοια, θα ακολουθήσει το ταξίδι στο «Δάσος» για την αναμέτρηση με τον Εθνικό και έπειτα να υποδεχθεί τη Νέα Σαλαμίνα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-02-05T12:07:00+02:00
Go to Top