Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Θέλει Νούχιου με τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ

Θέλει Νούχιου με τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ

Σε αναζήτηση επιθετικού είναι η Ριντ και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα laola1.at ο Άντχε Νούχιου αυτοπροτάθηκε στην αυστριακή ομάδα, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Σημειώνεται πως ο Τζούνιορ Αντάμου της Σάλτσμπουργκ είναι ο βασικός υποψήφιος, όμως για να ανοίξει ο δρόμος για παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα Σεκού Κεϊτά, ο οποίος λόγω ντόμπιγκ τιμωρήθηκε να μην αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν και υπέβαλε έφεση.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται οδηγεί την Ριντ σε εναλλακτικές επιλογές και η λύση του Κοσοβάρου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ είναι υπό εξέταση. Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως για να επιστρέψει στο αυστριακό πρωτάθλημα ο πανύψηλος φορ θα πρέπει οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας να καλύψουν σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

«Η Ριντ μπορεί να αντέξει τον 19 φορές διεθνή με το Κόσοβο, εάν οι Κύπριοι συνεχίσουν να πληρώνουν μεγάλο μέρος του μισθού του», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Ο Νούχιου έπαιξε 29 αγώνες στη Ριντ από τον Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι το Μαΐο του 2010. Στην Αυστρία, καταγράφουν το γεγονός πως ο Νούχιου δεν αποτελεί βασική επιλογή του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-25T14:33:52+02:00
Go to Top