Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Θεοχάρους: «Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους»

Θεοχάρους: «Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους»

Θεοχάρους: «Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους»

Ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την χθεσινή ήττα της Παφιακής ομάδας με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, για την εξέλιξη της φετινής σεζόν αλλά και για το γηπεδικό ζήτημα της νέας χρονιάς.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε προβληματισμένοι γιατί είχαμε μια από τα ίδια, Η εμφάνιση ήταν μέτρια και σίγουρα έχουμε μείνει μακριά από τους στόχους μας. Έχουμε σκαμπανεβάσματα σε απόδοση και αποτελέσματα. Η αστάθεια μας έχει στοιχίσει όλη τη χρονιά και πρέπει να δούμε το πρόβλημα. Είμαστε απογοητευμένοι στα ντέρμπι αλλά και με ομάδες υποδεέστερες, έχουμε την ποιότητα και δεν παίρνουμε αποτελέσματα».

Για τις απώλειες στα ντέρμπι:

«Έχουμε ποιότητα, θέλουμε να κερδίζουμε. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με ποιότητα για να μπορούμε να χτυπάμε παιχνίδια και απέναντι σε μεγάλες ομάδες στην έδρα τους. Έχουμε την ποιότητα να κερδίζουμε, ακόμη και μπροστά από τον κόσμο των άλλων ομάδων, όμως είχαμε μια μέτρια εικόνα και χάσαμε 0-1. Δεν είναι ότι καλύτερο να χάσουμε με ένα στενό σκορ, η ομάδα έχει ποιότητα και θέλουμε να το δούμε αυτό. Φτιάξαμε μια ομάδα για να κερδίσει και στα γήπεδα των αντιπάλων, όμως δεν το βλέπουμε αυτό».

Για την επιλογή να μην αρχίσουν το ματς οι Κβίντα και Ντράγκομιρ:

«Ο Ντράγκομιρ προερχόταν και από τραυματισμό, ο Κβίντα ήταν επιλογή του προπονητή».

Αν στοίχισε η απουσία Ζάιρο:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την Πάφο. Ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής όμως ήταν ο Κοντρέρας, ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι μας έλειψε τόσο, απλά έλειπαν πολλοί γύρω του».

Αν η Πάφος δεν έχει τελικά την ποιότητα για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω:

«Η βαθμολογική θέση αυτό λέει, όμως με την ομάδα που έχουμε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά πιο πάνω και να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».

Οι λόγοι που η ομάδα δεν κάνει το βήμα παραπάνω:

«Στο ποδόσφαιρο παίζουν όλα ρόλο και η ρέντα. Παίζει ρόλο και το μομέντουμ, όμως εμείς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε σταθερότητα. Πρέπει να βρούμε τα προβλήματα και να τα λύσουμε, έτσι ώστε να διεκδικούμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Δεν έχουν προκύψει προβλήματα, επιστρέφει ο Ζάιρο και θα απουσιάσει ο Μελούσο που νομίζω θα είναι ο μοναδικός απόντας».

Αν η ομάδα θα παίζει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την επόμενη σεζόν:

«Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω τώρα. Είχαμε σήμερα συνάντηση με τον ΚΟΑ. Πρέπει να βρεθούν λύσεις οι οποίες να μη μας αναγκάσουν να φύγουμε από την Πάφο».

Για το αν η Πάφος FC θα φτιάξει γήπεδο:

«Είναι ένα από τα θέματα συζήτησης, έχουμε και το τεμάχιο δίπλα στο προπονητικό. Είναι ένα μεγάλο θέμα με τα γηπεδικά, όχι μόνο της πρώτης ομάδας. Σημαντικό ότι θα βρίσκεται εδώ ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ να το συζητήσουμε».

Για τον Κανέ:

«Είναι απόλυτα υγιής, είναι θέμα προπονητή το ότι δεν αγωνίζεται».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-04T13:09:08+02:00
Go to Top