Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Θρίλερ και κρίσιμο σαββατοκύριακο στον ΑΠΟΕΛ – Πρώτο τεράστιο εμπόδιο τα κριτήρια Μαρτίου

Σε θρίλερ πάνε να εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και της ομάδα των “8” για την παράδοση της σκυτάλης.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι και οι δυο πλευρές θα προχωρούσαν στο επόμενο στάδιο, ξαφνικά προκύπτει πρόβλημα και μάλιστα ικανό για να καταστρέψει τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των “8” έβαλε όρο για εξόφληση όλων των εκκρεμοτήτων ώστε ο ΑΠΟΕΛ να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου, με τη διοίκηση Πετρίδη να είναι αντίθετη σε κάτι τέτοιο.

Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολο δρόμο, αφού χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα μέχρι το τέλος Μαρτίου, γεγονός που ρίχνει την ομάδα στα σχοινιά.

Ο τρόπος για να απεγκλωβιστεί είναι ένας. Να βρεθούν τα χρήματα ή τουλάχιστον μια κοινή συνισταμένη των δυο πλευρών για να ξεπεραστεί ο σκόπελος των κριτηρίων.

Όπως όλα δείχνουν πάμε για κρίσιμο σαββατοκύριακο με την αγωνία να χτυπά κόκκινο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-03-28T16:20:00+02:00
Go to Top