Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Κάτω από την πίεση, πάνω από τις προσδοκίες ο ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, υπογράμμισε την κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωπαϊκών αγώνων για την ομάδα στο οικονομικό σκέλος, κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Σύμφωνα με τον Πετρίδη που μίλησε στην Cablenet, το πρώτο ματς είναι το πιο βασικό και επικίνδυνο, καθώς η πρόκριση θα εξασφαλίσει στον ΑΠΟΕΛ μια θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Παράλληλα, ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να εξασφαλίσει τουλάχιστον μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφέρει ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος για την ομάδα.

«Το πιο βασικό και το πιο επικίνδυνο είναι το πρώτο ματς γιατί αν προκριθούμε μπαίνουμε ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Παρόλα αυτά, εμείς θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να προκριθούμε τουλάχιστον στο Γιουρόπα Λιγκ για να βγει μόλις η επόμενη χρονιά. Αν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχουμε ένα μικρό κέρδος», ήταν η αναφορά του.

Η ανάγκη του ΑΠΟΕΛ για τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ είναι επιτακτική και αυτό προσθέτει πίεση στην ομάδα. Το νέο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινά ο ΑΠΟΕΛ θα είναι γεμάτο προκλήσεις και απαιτήσεις. Η πίεση είναι τεράστια, καθώς η ομάδα χρειάζεται τα έσοδα για να υποστηρίξει τα οικονομικά της και να εξασφαλίσει την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατανοεί τη σημασία των ευρωπαϊκών αγώνων όχι μόνο από αγωνιστική άποψη αλλά και από οικονομική. Ο σύλλογος καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που προσφέρονται για να εξασφαλίσει τα πολυπόθητα έσοδα και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον ΑΠΟΕΛ, με τον σύλλογο να επιβάλλεται να αποδείξει την αξία του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Πετρίδης εξέφρασε την αποφασιστικότητα του συλλόγου να πετύχει τους στόχους του και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φιλάθλων και της διοίκησης. Οι ευρωπαϊκές επιτυχίες είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ, καθιστώντας κάθε ματς κρίσιμο και κάθε νίκη αναγκαία.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-23T07:44:39+02:00
Go to Top