Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
«Καραβίδας»: «Είναι για τα λεφτά. Αν ήμουν ΑΠΟΕΛ και εγώ θα έλεγα το ίδιο»

«Καραβίδας»: «Είναι για τα λεφτά. Αν ήμουν ΑΠΟΕΛ και εγώ θα έλεγα το ίδιο»

Τα έντονα παράπονα της Δόξας για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφος FC μετέφερε μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας επανέλαβε την ισχυρή άποψη που έχει για πρωτάθλημα 14 ομάδων και υποστήριξε πως οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου δηλώνουν υπέρ των 12 για οικονομικούς λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα παράπονα της Δόξας σχετικά με τη διαιτησία: «Κάποιος που είδε το παιχνίδι, δεν θα διερωτόταν γιατί η Δόξα έχει τόσα πολλά παράπονα. Δεν είναι μόνο η φάση του γκολ, έγιναν πάμπολλα λάθη από το διαιτητή και τους επόπτες. Αν δείτε τη φάση, ο Εγγλέζου δεν έχει ακουμπήσει τη μπάλα με το χέρι, δεν είναι άσπρο-μαύρο. Τα παράπονα μας είναι από τη φάση του 28’ (σ.σ. κλωτσιά εκτός φάσης του Τόρες) που έγινε μπροστά σε όλους. Είναι μια φάση που δεν την αμφισβητεί ούτε ένα μικρό παιδάκι. Ήταν μια ξεκάθαρη φάση κόκκινης κάρτας και αντί αυτού έδειξε κίτρινη κάρτα. Αν ο διαιτητής είχε πρόθεση να παίξει ορθά το παιχνίδι δεν υπήρχε περίπτωση να μην δείξει κόκκινη στον αντίπαλο. Ήταν καθαρή περίπτωση. Μετά ερχόμαστε στη φάση που τέσσερα μάτια βλέμματα βλέπουν τη φάση ότι ήταν γκολ και οι παίκτες της Πάφου πανηγυρίζουν και ήρθε ο διαιτητής και έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Εγώ τυχαία ήμουν πίσω από τον επόπτη και αν δείτε τη φάση που προηγήθηκε δεν έπρεπε να δοθεί κόρνερ για την Πάφο αλλά άουτ».

Δεν είναι νέος διαιτητής ο κ. Φελλάς; Δεν πρέπει να τον πιστώσουμε λιγάκι; «Ακριβώς, είναι νέος και κάτσετε να δείτε τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα που έκανε πέρσι και φέτος. Δεν είμαι αρμόδιος να πω. Ήμουν παρών σε κάποια. Οι αρμόδιοι να τα δουν. Αν αυτά είναι ανθρώπινα λάθη, τότε όλη η ζωή είναι ανθρώπινο λάθος. Θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι σοβαρός παράγοντας. Έτσι πιστεύω, και έτσι θέλω να πιστεύω, και έδειξα στην καριέρα μου και σαν ποδοσφαιριστής και σαν παράγοντας. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια απογοήτευση όσο ένιωσα χθες στην Πάφο. Κάποιες φορές βλέπεις ένα παιχνίδι και ένας διαιτητής να μην υποπέσει σε ένα σημαντικό λάθος, αλλά από την όλη συμπεριφορά του καταλαβαίνεις πολλά και νοών νοείτω».

Η πορεία της Δόξας είναι από πολύ καλή έως εξαιρετική; «Μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά αν είδατε η Δόξα αδικήθηκε κατάφωρα σε κάποια παιχνίδια. Σήμερα αντιδρούμε γιατί πιστεύουμε ότι χθες δεν ήταν ανθρώπινα λάθη. Είμαι μια ζωή στο ποδόσφαιρο. Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και γνωρίζω από ποδόσφαιρο. Θεωρώ τον εαυτό μου από τους πιο έξυπνους και δεν μπορεί κανείς να ξεγελάσει τον Κώστα “Καραβίδα”. Γελιέμαι αν θέλω να γελαστώ».

Για τη μάχη στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας έχετε αποκρυσταλλώσει άποψη; «Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο που πρέπει να συζητηθεί και θα ανοίξουμε με τους εγκεφάλους που θέλουν να κάνουν τις ομάδες 12, βλέπουμε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη στη Β’ Εθνική και ακόμα ομάδες που μπορεί τώρα να είναι άνετες να κινδυνεύσουν. Είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Εσείς είστε υπέρ των 14 ομάδων ή των 16; «Το πρωτάθλημα για 250 χρόνια ήταν με 14 ομάδες και ήταν μια χαρά. Ξύπνησαν μια μέρα και θυμήθηκαν ότι πρέπει να αλλάξει και να γίνει με 12 για να πιάνουν οι μεγάλοι χορηγίες».

Ακούσαμε πρόεδρους, τον κ. Χαμπουλλά, τον κ. Πετρίδη, τον κ. Κίρζη που λένε ότι είναι καλύτερα με 12… «Ε, βέβαια. Όταν έρχεται ένα κονδύλι 2.000.000 ευρώ είναι πολύ καλύτερα να το μοιράζονται 10 παρά 14. Αν ήμουν ΑΠΟΕΛ, συγγνώμη για το φίλο μου τον Πρόδρομο, μπορεί να έλεγα και εγώ το ίδιο».

Άρα, είναι οικονομικό το θέμα; «Βέβαια, είναι. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ούτε ο κ. Πετρίδης, ούτε ο κ. Χαμπουλλάς είναι υπέρ των 12 ομάδων. Απλά, επειδή μπορεί από πάνω παίρνουν διαταγές και αυτά λένε για 12 ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι και αυτοί συναινούν να μείνουν 14 οι ομάδες».

Ποιοι δίνουν διαταγές; «Υπάρχουν συμβούλια υπάρχουν χίλια πράγματα, δεν το ξέρουμε αυτό…».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-30T15:51:34+02:00
Go to Top