Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή και οι τέως

Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή και οι τέως

Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ: Ο Αυγουστή και οι τέως

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα βρίσκεται στον απέναντι πάγκο της ομάδας που δημιούργησε το περασμένο καλοκαίρι. Η Καρμιώτισσα θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ, στην πρώτη φορά που θα κληθεί να καθοδηγήσει τη νυν ομάδα του απέναντι στην τέως.

Δεν ξέρουμε ασφαλώς αν ο ίδιος θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για την απομάκρυνσή του τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς το διαζύγιο ήταν κάτι παραπάνω από βελούδινο (οι γαλαζοκίτρινοι τόνιζαν πως είναι Κύριος, ο ίδιος αποχαιρέτησε σαν φίλος στην επιστολή του).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θελήσει να οδηγήσει ως οφείλει την ομάδα του στην επιτυχία, που σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μεταφραστεί είτε σε ισοπαλία είτε σε νίκη. Στη θέση πάντως που θα βρεθεί το Σάββατο ήταν άλλες δύο φορές στην προπονητική καριέρα του.

Η 9η Φεβρουαρίου 2021 ήταν ιδιαίτερη για τον Αυγουστή, αφού βρέθηκε αντίπαλος προπονητής του Απόλλωνα. Της ομάδας δηλαδή που εκτός του ότι αναδείχτηκε ως τερματοφύλακας, είχε και την ευθύνη τεχνικά για περίπου μία τετραετία. Ωστόσο η επίσκεψή του με την ΑΕΚ ήταν εφιαλτική, καθώς επέστρεψε στη Λάρνακα με το βαρύ 0-3. Την επόμενη φορά τα πήγε καλύτερα, αφού οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ σε λευκή ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΚ στις 2 Νοεμβρίου 2021.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-01-14T13:01:52+02:00
Go to Top