Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Καρσέδο: «Κυριαρχήσαμε αλλά δεχθήκαμε αστείο γκολ»

Απογοητευμένος ύστερα από την ήττα της Πάφου στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ (1-0, 3/3) ήταν ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του δέχθηκε ένα αστείο γκολ.

Παρά το γεγονός ότι πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, εν τέλει η Πάφος έφυγε με... άδεια τα χέρια από το ΓΣΠ, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Playoff του πρωταθλήματος Cyta.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ναι μεν η ομάδα του κυριάρχησε, όμως δέχθηκε ένα αστείο γκολ.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα καθώς κυριαρχήσαμε αλλά δεχθήκαμε αστείο γκολ. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, καθώς ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε το ρυθμό. Θεωρώ ότι η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Συμφωνώ πως δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες αλλά κάποιες μπορούσαν να γινουν γκολ.

Ήταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι όπως ήταν και το τελευταίο που παίξαμε με το ΑΠΟΕΛ, υπήρχαν ομοιότητες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε την ατυχία στο γκολ που δεχθήκαμε καθώς ήταν μια αντεπίθεση μετά από δική μας στατική φάση.

Από τη στιγμή που δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ διαφοροποιήθηκε ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Οι παίκτες μου προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά, πρέσαραν καλά όμως το ΑΠΟΕΛ έχει μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη αλλά δεν ήμασταν καλοί σε κάποιες τελικές προσπάθειες και τελικά το πληρώσαμε.

Κάθε λάθος στοιχίζει, προσπαθήσαμε ν' ανατρέψουμε τα δεδομένα αλλά δεν τα καταφέραμε.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-03T19:28:59+02:00
Go to Top