Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Καρσέδο: «Σήμερα παλέψαμε μέχρι τέλους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο περήφανο»

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της μεγάλης νίκης της ομάδας του, με 2-1, ο Καρσέδο αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στη σημερινή επικράτηση, όσο και στο αύριο και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κατ’ αρχάς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στο Μαλεκκίδη. Ήταν ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας θα παίξει με μακρινές μπαλιές κι έτσι έπαιξε, αλλά προστατεύσαμε καλά τα μετόπισθεν μας. Στο α’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή, αλλά κάναμε μερικά εύκολα λάθη. Ενώ πετύχαμε τέρμα, δεχθήκαμε ένα ανόητο τέρμα στη συνέχεια. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο β’ ημίχρονο, καθώς ο ρυθμός ήταν κάπως αργός στο πρώτο μέρος. Δεν υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά σίγουρα πιέσαμε αρκετά και φτάσαμε στο τέρμα. Θεωρώ αξίζουμε τη νίκη. Έγινε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο της ομάδας. Έχουμε αγωνιστεί ξανά σε δύσκολες έδρες. Ο Πέπε βελτιώθηκε πολύ τελευταία και βοήθησε πολύ σήμερα. Ο Δημητρίου, το αξίζει, ξεπέρασε και τον τραυματισμό του. Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι, μας βοήθησε ο κόσμος. Ο ρυθμός δεν ήταν γρήγορος. Σήμερα παλέψαμε μέχρι τέλους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο περήφανο».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και αν μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί: «Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, θα έχουμε και αποθεραπεία».

Για το αν τον ξάφνιασε η εντεκάδα του Απόλλωνα και για την έδρα που θα αντιμετωπίσει: «Ξέρουμε ο ένας τον άλλο ως ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ευκαιρίες στους χώρους που θα βρούμε. Είναι μια καλή ομάδα ο Απόλλωνας».

Για το ότι ήταν πιο επιθετικό το σχήμα που παρέταξε την ομάδα του και αν σκοπεύει να συνεχίσει αυτή τη φιλοσοφία: «Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, θεώρησα ότι ήταν πιο σωστό να είμαστε επιθετικοί σήμερα. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι που είναι δύσκολο, έχουμε όλοι την ίδια επιθυμία».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-10T20:47:03+02:00
Go to Top