Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΚΑΡΦΙΑ από τον Γιάννο Ιωάννου:«Δεν είναι όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, για το επίπεδο της ομάδας!»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Γιάννος Ιωάννου.

Όσα ανέφερε:

Για την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα: «Είναι γεγονός ότι ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο καλός από εμάς. Επέβαλε το παιχνίδι και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Απόλλωνα. Φάνηκαν κάποιες χτυπητές αδυναμίες για το ΑΠΟΕΛ. Αν θυμηθούμε που είμασταν πριν από ένα μήνα, πρέπει να αντιληφθούμε ότι θαύματα δεν γίνονται. Πρέπει να ανεβαίνουμε βήμα βήμα και αν κάνουμε μεγάλα βήματα είμαι σίγουρος ότι θα αποτύχουμε».

Για τις αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ:
«Δεν βλέπω ότι όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, είναι για το επίπεδο του ΑΠΟΕΛ. Έχει ανέβει σε μεγάλο βαθμό ο τομέας της ψυχολογίας, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Νιώθω ότι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνεχίσει βήμα βήμα και να στοχεύσει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι σημαντικό το ΑΠΟΕΛ έχει στόχο».

Για το πρώτο γκρουπ:
«Για μένα δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία αυτό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι συνεχίζουμε στο κύπελλο. Είναι σημαντικό να ποντάρεις εκεί».

Για τις μεταγραφές:
«Αντιλαμβάνεστε ότι όλοι οι ομάδες σχεδόν έχουν αποκτήσει σχεδόν μισή ομάδα. Είναι και θέμα πόσο θα αποδώσουν αυτοί οι νέοι παίκτες. Βλέποντας τον Απόλλωνα, που για μένα με την προσθήκη του Μπίσεσβαρ δείχνει να βελτιώθηκε είκοσι τοις εκατό. Και η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχει μεγάλη βοήθεια από αυτούς που αποκτήθηκαν τώρα».

Για τον Πουρσαϊτίδη:
«Ο Σάββας είναι ένα φιλόδοξο άτομο. Είμαι σίγουρος ότι έχει διδαχθεί σωστά και όταν ήταν με τον Ιβάν. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Το λάθος είναι να ψάχνουμε να βάζουμε μεγάλους στόχους. Ο Σάββας πολύ σωστά έδωσε έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι. Έχει πλάνο η ομάδα, πιο πριν δεν είχε. Βλέποντας την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται ότι ο κάθε παίκτης ξέρει τι ζητά από αυτόν ο προπονητής. Είναι ευκαιρία αυτός ο μήνας που δεν έχει πολλά παιχνίδια, να δουλέψει κάποια πράγματα και να τα βελτιώσει. Χρειάζεται στήριξη».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:
«Για μένα είναι σημαντικό να βελτιώνεσαι συνεχώς. Το θέμα είναι τι θα κάνει το ΑΠΟΕΛ. Δεν βλέπω ότι είναι το τέλος του κόσμου το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι πέντε βαθμοί η διαφορά από την Δόξα, όμως μπορεί να καλυφθεί αυτή η διαφορά».

Για το VAR:
«Πιστεύω ότι αν κάνεις λάθη με αυτόν το θεσμό είναι ακόμη μεγαλύτερο το λάθος από ότι ήταν στο παρελθόν. Πλέον οι οπαδοί νιώθουν ότι τα λάθη είναι έγκλημα. Αν δουλευτεί θα είναι καλός θεσμός, αλλιώς θα είναι λάθος πιστεύω».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-02T13:32:00+02:00
Go to Top