Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Κβιλιτάια: «Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να παίξω στο ΑΠΟΕΛ» – Καρώ: «Πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ!»

Δείτε όσα είπαν Γκίοργκι Κβιλιτάια και Ανδρέας Καρώ, για την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στην Βουλγαρία, αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν. 

Γκίοργκι Κβιλιτάια: «Είμαι ο επιθετικός Γκιόργκι Κβιλιτάια. Είμαι ένας άνετος άνθρωπος, δεν δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα και είμαι περισσότερο παίκτης ομάδας. Θέλω να δουλέψω με τον ΑΠΟΕΛ και να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Υπάρχουν πολύ φιλικά άτομα που μας βοηθούν αρκετά, ειδικά εμάς τους νέους ποδοσφαιριστές. Θα είμαστε μια δυνατή ομάδα αυτή τη χρονιά. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση».

Αν μίλησε με τον Τιμούρ πριν πάει στον ΑΠΟΕΛ:
«Ναι μίλησα με τον Τιμούρ, όταν δέχτηκα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Νιώθω ευγνώμων στον Τιμούρ, γιατί όταν είχα δύσκολες στιγμές με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην Κύπρο. Μου έδωσε την ευκαιρία και ένιωσα την ανάγκη να τον ενημερώσω πως ήρθε η ώρα να παίξω στον ΑΠΟΕΛ».

Για την απόφασή του να πάει στον ΑΠΟΕΛ:
«Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω τον ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα. Πάντα βρίσκεται ψηλά και είναι πρωταθλήτρια».

Για τους στόχους:
«Οι στόχοι μας είναι οι νίκες, οι τίτλοι και να επιστρέψουμε ξανά στους τίτλους. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο».

Αν παρακίνησε Οκριασβίλι και Νταουσβίλι να υπογράψουν στον ΑΠΟΕΛ:
«Όχι δεν παρακίνησα τους Οκριασβίλι και Νταουσβίλι. Δεν υπέγραψαν για ‘μένα, αλλά επειδή πίστεψαν στον ΑΠΟΕΛ. Χάρηκα που μου είπαν ότι έρχονται».

Ανδρέας Καρώ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-07-08T21:16:00+02:00
Go to Top