Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Κετσπάγια:«Αδικηθήκαμε…Νικήσαμε 4 φορές τον ΑΠΟΕΛ, γιατί να μην νικήσουμε ξανά;» Μίλανιτς:«Ελπίζω να μείνω»

Κετσπάγια:«Αδικηθήκαμε…Νικήσαμε 4 φορές τον ΑΠΟΕΛ, γιατί να μην νικήσουμε ξανά;» Μίλανιτς:«Ελπίζω να μείνω»

Δείτε όλα όσα είπαν Ντάρκο Μίλανιτς και Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του αγώνα Ανόρθωση-Πάφος 1-0.

Τιμούρ Κετσπάγια(Ανόρθωση):
«Μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι διότι εκτός του ότι ήταν δύσκολο και έπρεπε να κερδίσουμε, υπάρχει η πίεση και η κούραση ψυχολογική και σωματική. Ήμασταν η μοναδική ομάδα που διεκδίκησε και τους δυο τίτλους. Δεν διεκδικήσαμε προκρίσεις κόντρα σε ομάδες Β’ κατηγορίας. Είμαστε εδώ. Αν μια ομάδα αδικήθηκε είναι η Ανόρθωση. Μας έχουν απομείνει δυο παιχνίδια και θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που παρά τα προβλήματα που είχαμε βρήκαμε τις ψυχικές δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη.»

Η μεταμόρφωση της ομάδας στην επανάληψη: «
Κούραση, πίεση. Όπως είπα και πριν ήταν σημαντικό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ. Σήμερα έχουμε πιθανότητες για τη δεύτερη θέση, αν δεν κερδίζαμε θα ήταν δύσκολο και για την Ευρώπη. Η Πάφος έδειξε σε πολλά παιχνίδια ότι θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς σύμφωνα με την απόδοση της. Η κλήρωση του κυπέλλου δεν ήταν ευνοϊκή για εμάς. Παίξαμε με Πάφο, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.»

«Όσοι μπήκαν έδωσαν κάτι παραπάνω στην επανάληψη, πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη. Πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί.»

«Παίξαμε πέντε φορές με το ΑΠΟΕΛ και κερδίσαμε τις τέσσερεις. Γιατί να μην το κάνουμε ξανά. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και εμείς είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Αυτός είναι ο στόχος και να παίξουμε όλη τη χρονιά με τον Άρη.»


Ντάρκο Μίλανιτς(Πάφος): «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι έπρεπε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίσαμε να παίζουμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μας δημιούργησε προβλήματα ο αντίπαλος, αλλά στο τέλος ήταν εκνευριστικό. Η γνώμη μου είναι ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος ήταν λίγο εκνευριστικό που χάσαμε. Είμαστε όμως περήφανοι για την ομάδα και το το έκανε και δείξαμε ξανά πως είμαστε πραγματικά καλοί.

Περιμέναμε πως στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα είχε η Ανόρθωση το στρες που είχε στο πρώτο. Σπαταλήσαμε ενέργεια στο να ασκούμε πίεση και να βγα΄κινουμε στη νεπίθεση. Πίστεψα ότι οι αλλαγές που κάναμε, θα βάζαμε την πρώτη πίεση, θα συνεχίσαμε το καλό παιχνίδι, αλλά σε αρκετές στιγμές σταματούσαν το παιχνίδι με φάουλ έσπαζαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Συμφωνώ πως το πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, στο δεύτερο όχι τόσο, εξαιτίας και της ποιότητας της Ανόρθωσης».

Για το ότι μάλλον μένει εκτός Ευρώπης κι αν θα είναι πετυχημένη η χρονιά ως πέμπτη ή έκτη:
«Η γνώμη μου είναι ότι κάναμε τεράστια πρόοδο από την αρχή. Δεν ξεχνούμε πως αυτή η ομάδα είναι με 20 νέους παίκτες, δεν έχει εμπειρία μαζί, κτίστηκε από την αρχή, άρα ναι φυσικά, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, για πρώτη φορά στην ιστορία στην εξάδα. Ακόμη και σήμερα δικαιούμασταν περισσότερα. Ακόμη κι αν δεν βγούμε στην Ευρώπη, κάναμε καλή δουλειά».

Για το αν θα μείνει:
«Ελπίζω. Απολαμβάνω να δουλεύω με τους παίκτες, το κλίμα είναι καλό, τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι στη ναρχή κι ελπίζω να μείνω αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-05-10T03:04:06+02:00
Go to Top