
Κετσπάγια: «Δεν μετανιώνω που πήγα στον ΑΠΟΕΛ – Έφαγα… για μερικές αποφάσεις μου»

Σίγουρος για όλες τις επιλογές που έκανε στην προπονητική του καριέρα ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Goal N Roll» της Cytavision ο Γεωργιανός προπονητής τόνισε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να εργαστεί στον ΑΠΟΕΛ παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Όλες οι αποφάσεις που πήρα ήταν έπειτα από αρκετή σκέψη. Δεν είχα καμία δυσκολία, ήμουν σίγουρος. Έφαγα πολύ… για μερικές αποφάσεις μου, όπως για παράδειγμα, όταν ήμουν στην Ανόρθωση και πήγα στον ΑΠΟΕΛ δεν μετανιώνω για την απόφαση. Δεν ήταν βιαστική, είχα μιλήσει με τη διοίκηση. Περίμενα την πρόταση της Ανόρθωσης και μετά να αποφασίσω. Έτσι έγινε ακριβώς.
Δεν δέχθηκαν την πρώτη φορά που συζητήσαμε, πήραν απόφαση να συνεχίσουν με τους ανθρώπους που ήταν εκεί και μετά ήρθε η πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ πριν το πρωτάθλημα. Δεν μετανιώνω. Είμαστε επαγγελματίες. Η αλήθεια είναι πως θέλω να κάνω τη δουλειά μου».