Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Κουκουλοφόροι έσπασαν κεφάλια με… κίνητρα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Κουκουλοφόροι έσπασαν κεφάλια με… κίνητρα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ

Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού τεσσάρων μαθητών συνέβη χθες στη Λευκωσία με… οπαδικά κίνητρα. Ομάδα δέκα νεαρών μπούκαρε στην Α’ Τεχνική Σχολή για να δείρει οπαδούς της Ομόνοιας, επειδή κάποιοι έγραψαν στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ «Θύρα 9» και στο τέλος κτύπησαν άτομα που δεν είχαν καν σχέση με ομάδες.

Το νέο επεισόδιο ξυλοδαρμού συνέβη χθες γύρω στις 11.30π.μ. όταν δέκα εξωσχολικοί κουκουλοφόροι (φορούσαν τις κουκούλες των φούτερ τους) εισέβαλαν στη Σχολή και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και να κτυπούν με ρόπαλα, τους μαθητές που βρίσκονταν στην αυλή. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να τους ανέφερε ότι πήγαν για να δείρουν Ομονοιάτες, επειδή είχαν αναγράψει συνθήματα στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται απέναντι. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τέσσερις μαθητές, δύο εκ των οποίων πιο σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου τους έγινε συρραφή τραυμάτων. Ο ένας φέρει σχίσιμο στο κεφάλι και ο άλλος τραύμα κάτω από το μάτι.

Δύο άλλοι μαθητές μικρότερης τάξης που τυγχάνει να είναι αδέλφια οι οποίοι επίσης κτυπήθηκαν, δεν μετέβησαν στο νοσοκομείο. Ο ένας φέρει τραύμα στο πόδι και ο άλλος στο χέρι. Σημειώνεται ότι και οι δύο δεν έχουν σχέση με το σωματείο της Ομόνοιας.
Μετά τα επεισόδια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στη σκηνή και άρχισε έρευνες, ωστόσο η ομάδα των δέκα προσώπων έφυγε πριν την άφιξη της Αστυνομίας. Χθες βράδυ, η Αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-06T15:37:59+02:00
Go to Top