Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Κρίνεται την Παρασκευή του Γκουστάβο

Η κατάσταση του Λέδες είναι εμφανώς βελτιωμένη και ήδη ο ίδιος έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς προπόνησης. Όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή του Σιμόν για το ματς κόντρα στην Ανόρθωση, ωστόσο αν ο παίκτης δεν βρίσκεται στο 100% θα επιστρέψει μετά το Πάσχα.

Και σήμερα (25/4) ατομικό πρόγραμμά εκγύμνασης ακολούθησε ο Γκουστάβο Λέδες. Μία εξέλιξη που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή, αφού το πρόγραμμα των γιατρών έλεγε να πάει πιο χαλαρά Τετάρτη και Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμό.

Αν τα καταφέρει χωρίς να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα ή ενοχλήσεις θα είναι κανονικά στην αποστολή και στη διάθεση του Σιμόν για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση. Αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα ρισκάρουν στην ομάδα της Λάρνακας και θα προτιμήσουν να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι τίτλου την τελευταία αγωνιστική με το ΑΠΟΕΛ, μετά το Πάσχα.

Αύριο όμως θα ξεκαθαρίσει, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι αποστολή. Απ’ εκεί και πέρα άλλα ερωτηματικά ή προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-25T16:37:37+02:00
Go to Top