Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Κρίσιμο ντέρμπι για την ΑΕΚ Λάρνακας στον απόηχο της πιθανής αποχώρησης Σιμόν

Μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με την Πάφο στο Ισραήλ έκαναν λόγο για συμφωνία του Ραν Μπεν Σιμόν με την ομοσπονδία της χώρας. Μία εξέλιξη η οποία έχει αναστατώσει σε κάποιο βαθμό την ΑΕΚ μιας και σήμερα έχει ένα πολύ μεγάλο αγώνα κόντρα στην Πάφο. Αγώνα που θα κρίνει πολλά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Κρίσιμο ντέρμπι στον απόηχο της πιθανής αποχώρησης Σιμόν

Μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με την Πάφο, στο Ισραήλ έκαναν λόγο για συμφωνία του Ραν Μπεν Σιμόν με την ομοσπονδία της χώρας. Μία εξέλιξη η οποία έχει αναστατώσει σε κάποιο βαθμό την ΑΕΚ μιας και σήμερα έχει ένα πολύ μεγάλο αγώνα. Αγώνα που θα κρίνει πολλά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο Σιμόν είναι ξεκάθαρος στους ανθρώπους της ΑΕΚ για το μέλλον του. Αυτό που τους έχει μεταφέρει είναι ότι δεν έχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια και ότι σέβεται απεριόριστα την ομάδα, τους ανθρώπους και τον κόσμο που του έχουν συμπεριφερθεί άψογα μέχρι σήμερα εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πάει στην εθνική ομάδα του Ισραήλ. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί το να πάει είναι το πιο πιθανό σενάριο μετά και το τέλος της σεζόν.

Τη δεδομένη στιγμή όμως η προσοχή και το μυαλό όλων είναι αποκλειστικά στραμμένο στο πως θα μπορέσουν να κερδίσουν σήμερα την Πάφο. Μια αναμέτρηση που θα φέρει πιο κοντά την ΑΕΚ στην εξασφάλιση θέσης στην πρώτη τριάδα και την ίδια ώρα αν τα καταφέρει θα μπορεί να συνεχίσει να παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου, ασχέτως αν οι πιθανότητες της έχουν μειωθεί αισθητά.

Το ευχάριστο για τον Σιμόν είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ούτε σε αυτό τον αγώνα και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα…

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς, δεξί μπακ ο Ντιονκού, αριστερό ο Γκαρσία και κεντρικοί αμυντικοί οι Ρομπέρζ και Μιλίσεβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα δούμε Πονς, Γκουστάβο και Ντίμερς, δεξιά θα είναι ο Φαράζ ή ο Σάντος, αριστερά ο Τόνγκια και στην κορυφή ο Φραν Σολ έχει μικρό προβάδισμα αντί του Λόπες.

Μειωμένη η προσέλευση…

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε sold out εξαντλώντας όλα τα εισιτήρια. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει και απογοήτευση από την ήττα με τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται ότι η προσέλευση του κόσμο θα είναι αισθητά μειωμένη. Πιθανόν να έχουμε περίπου 3000 φιλάθλους στο γήπεδο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-06T11:18:09+02:00
Go to Top