Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Κυπριανίδης: Η κόκκινη που δεν δόθηκε στο ΑΠΟΕΛ – Άρης και τα πέναλτι στο Απόλλων – Ομόνοια

Κυπριανίδης: Η κόκκινη που δεν δόθηκε στο ΑΠΟΕΛ – Άρης και τα πέναλτι στο Απόλλων – Ομόνοια

Κυπριανίδης: Η κόκκινη που δεν δόθηκε στο ΑΠΟΕΛ – Άρης και τα πέναλτι στο Απόλλων – Ομόνοια

Τις επίμαχες φάσεις της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σχολίασε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Ο πρώην διεθνής διαιτητής μιλώντας στον Super Sport FM ανέλυσε τις φάσεις που συζητήθηκαν στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη, στο ντέρμπι Απόλλων – Ομόνοια και στο ματς της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΑΠΟΕΛ – Άρης

24′ Πέσιμο Μαρκίνιος από μαρκάρισμα του Γιαγκό στη διεκδίκηση μπάλας: «Από τις επαναληπτικές που είδαμε, ήταν στην διεκδίκηση και στα νόμιμα πλαίσια που έγιναν οι επαφές. Δεν υπήρχε κάποια παράβαση».

38′ Φάουλ του Μουσούντα στο Μάγκλιτσα ενώ ήταν ήδη χρεωμένος με κίτρινη: «Δέχθηκε μαρκάρισμα ο Μάγκλιτσα από τον Μουσούντα και έκανε φάουλ. Ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν ήταν υποσχόμενη επιθετική ενέργεια, με την έννοια πως ο παίκτης πήγαινε παράλληλα και όχι κάθετα. Αν πήγαινε κάθετα προς το τέρμα και έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα, θα έπαιρνε δεύτερη κίτρινη».

61′ Προβολή Μπαμπίκα στο πόδι του Καρώ και πιθανότητα δεύτερης κίτρινης: «Εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο Μπαμπίκα βρίσκει το πόδι του Καρώ και με τον τρόπο που πήγε, με την προβολή που έκανε, με προτεταμένες τις τάπες, έπρεπε να δει αμέσως δεύτερη κίτρινη».

94′ Πέσιμο στην περιοχή του Κβιλιτάια: «Ο Κβιλιτάια πέφτει πριν τον πλησιάσει ο αμυντικός, στην προσπάθειά του να ελέγξει την μπάλα με το στήθος. Ήρθε η επαφή από πίσω, όμως ήδη ο παίκτης είχε την κλήση για πτώση. Γι αυτό δεν δώθηκε πέναλτι ούτε από το VAR».

Γενικό σχόλιο: «Γενικά δεν έγινε καλή διαιτησία, είδαμε και πολλές διακοπές, υπέπεσε σε πολλά λάθος σφυρίγματα».

Απόλλων – Ομόνοια

Αρχικό σχόλιο: «Ήρθε ο Κροάτης διαιτητής στο πλαίσιο της ανταλλαγής διαιτητών με τη χώρα, όμως εμείς στείλαμε διεθνή και αυτοί έφεραν έναν που θεωρείται ανερχόμενο αστέρι για να κάνει τέτοιο ντέρμπι».

10′ Πέσιμο στην περιοχή του Ανσαριφάρντ από κράτημα: «Δέχεται ένα κράτημα. Ο διαιτητής έκρινε πως δεν ήταν ικανό για να δώσει πέναλτι. Συμφώνησε το VAR μαζί του. Είναι από τις περιπτώσεις που οι αμυντικοί κάποτε θα τη γλυτώνουν και κάποτε θα την πληρώνουν. Μπορούμε να δούμε το ίδιο κράτημα σε άλλο παιχνίδι και να σφυρίζεται πέναλτι».

11′ Το πέναλτι που κερδίζει ο Ανσαριφάρντ: «Τιμώρησε τον Βουκασίν Γιοβάνοβιτς με κίτρινη κάρτα γιατί ανέτρεψε τον επιθετικό που ήταν στο ύψος του πέναλτι και λίγο πλάγια, για απρόσεκτο παίξιμο. Μπήκε στον βηματισμό του παίκτη της Ομόνοιας, δεν έτρεξε για να αποκρούσει την μπάλα. Πιστεύω πως συζήτησε με τον VARίστα για το χρώμα της κάρτας».

45′ Πέναλτι του Μίλετιτς στον Ρομπέρζ: «Τα ριπλέι που μας έδειξε η τηλεόραση, δεν ήταν ξεκάθαρα. Ο Μίλετιτς φαίνεται να έχει τα χέρια του στην πλάτη του αντιπάλου. Τώρα, πόση δύναμη ασκεί, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ο διαιτητής είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Εμείς από τα ριπλέι που μας έδειξαν, έπρεπε να το πάρεις πολύ αργά για να καταλάβεις πως είχε χέρια στη μέση».

ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα

5′ Κράτημα του Κατσικά στον Ολατούντζι:  «Και εδώ διαιτητής Kyprianidisκαι VARίστας έκριναν ότι το τράβηγμα δεν ήταν ικανό για να δοθεί πέναλτι».

35′ Ακύρωση γκολ της ΑΕΚ: «Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ακριβώς την ώρα που γίνεται το σουτ, περνούσε μπροστά από τον τερματοφύλακα. Σωστά ακυρώθηκε γιατί έφραζε το οπτικό πεδίο».

40′ Πέναλτι για την ΑΕΚ: «Βλέπουμε ότι χαμηλά, κάτω, στην προσπάθεια που παίρνει τα πόδια. Σωστό το πέναλτι».

84′ Γκολ Νέας Σαλαμίνας που ακυρώνεται ως οφσάιντ: «Ήταν εκτεθειμένος ο παίκτης που πήρε την μπάλα, σωστά ακυρώθηκε».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-09-12T12:59:59+02:00
Go to Top