Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Κυπριανίδης: Η κόκκινη στον Μάντζεκ, το πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ και οι αποβολές στο ΑΕΛ – Απόλλων

Κυπριανίδης: Η κόκκινη στον Μάντζεκ, το πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ και οι αποβολές στο ΑΕΛ – Απόλλων

Κυπριανίδης: Η κόκκινη στον Μάντζεκ, το πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ και οι αποβολές στο ΑΕΛ – Απόλλων

Τις επίμαχες φάσεις από τους δύο χθεσινούς αγώνες της 26ης αγωνιστικής ανέλυσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Μιλώντας στον Super Sport FM ο επί σειρά ετών διαιτητής και αναλυτής φάσεων σημείωσε πως ο διαιτητής ορθά απέβαλε τον Μάντζεκ της Νέας Σαλαμίνας στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ανέφερε πως οι γαλαζοκίτρινοι είχαν πέναλτι σε ανατροπή του Βιγιαφάνιες από τον Μελίσσα.

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

9’ Ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Άδωνη.

22’ Κόκκινη στον Μάντζεκ. Σωστά αποβλήθηκε, γιατί πρώτα έκανε κακή χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του Κοσταντίνοφ. Στο σφύριγμα και ενώ ο Βιγιαφάνιες πήγε να πάρει τη μπάλα, ο Μάντζεκ γύρισε το χέρι του και χτύπησε τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ. Σωστές οι κίτρινες που ακολούθησαν σε παίκτες των δύο ομάδων για κακή χρήση χεριού.

26′ Ο Βιγιαφάνιες ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μελίσσα. Φαίνεται να υπάρχει επαφή και για εμένα ήταν πέναλτι από τη στιγμή που δεν ακούμπησε καν την μπάλα ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας. Δεν ξέρω πως διάβασαν τη φάση στο VAR, αλλά εγώ διαφωνώ.

58’ Ο Κβιλιτάια έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι. Δεν υπήρχε κάτι.

63’ Παίκτης της Νέας Σαλαμίνας έκανε κακό κοντρόλ, μαρκαρίστηκε από τον Βιγιαφάνιες, αλλά δεν υπήρχε επαφή στο κεφάλι. Κέρδισε τη μπάλα ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ και σωστά μέτρησε το γκολ. Οι επαφές επιτρέπονται φτάνει να είναι στο σωστό σημείο.

67’ Γκολ πετυχαίνει ο ΑΠΟΕΛ και τον καλεί το VAR για να δει κατά πόσο ο Κβιλιτάια έσπρωξε τον αμυντικό για να πάρει καλύτερη θέση. Πράγματι, στα ριπλέι φάνηκε πεντακάθαρα. Εγώ δεν βάζω τον παράγοντα λίγο ή πολύ σε τέτοιες φάσεις. Τον έσπρωξε εσκεμμένα.

90’+2 Ακυρώθηκε γκολ του ΑΠΟΕΛ. Υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης και σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

ΑΕΛ – Απόλλων

11’ Γκολ του Απόλλωνα, ορθά μέτρησε. Ήταν καλυμμένος ο Πίττας.

58’ Δυνατό φάουλ του Παντελή στον Ουάρντα και κίτρινη. Ο παίκτης του Απόλλωνα έπεσε εκεί μπροστά στον κ. Γιανέφσκι που ασχολήθηκε και αυτός με τη φάση και σωστά κιτρινίστηκε. Δεν είχε κανένα δικαίωμα ούτε να σηκώσει τον παίκτη, ούτε να του κάνει παρατηρήσεις. Το φάουλ ήταν δυνατό και ήταν μια… γεμάτη κίτρινη κάρτα.

69’ Ο κ. Θεουλή έπρεπε να εφαρμόσει τη διάταξη και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο να μην ήταν πίσω από τους αντίπαλους οπαδούς. Έγινε τι έγινε, ο Ντέγοέστ πήγε προς το μέρος του Ρομπέρζ που ανταπέδωσε.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-03-07T14:33:57+02:00
Go to Top