Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Κωδικός» γκολ στο Δασάκι για τον ΑΠΟΕΛ

Στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, κάθε νίκη έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, δεν θέλει απλά και μόνο άλλο ένα «τρίποντο» στο σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι για να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του ή να την αυξήσει με το πέρας της 19ης αγωνιστικής. Με νέα νίκη θα αρχίσει να κεφαλοποιεί την υπεροχή του στα μισά της διαδρομής του πρωταθλήματος, ενισχύοντας παραλλήλως τη δυναμική προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

Το βασικό ζητούμενο στην αναμέτρηση στο στάδιο της Άχνας, δεν είναι άλλο από την εξεύρεση των τρόπων διάσπασης της άμυνας του Εθνικού. Θα χρειαστεί εξυπνάδα, συγκέντρωση, υπομονή και επιμονή από την ομάδα του Σα Πίντο ώστε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, ανοίγοντας τον δρόμο προς την επιτυχία.

Εννοείται πως οι ατομικές προσπάθειες αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες και βεβαίως οι τελικές. Είναι γι ´ αυτό που η απουσία του Μαρκίνιος προκαλεί έναν πονοκέφαλο, ωστόσο υπάρχει εμπιστοσύνη στις εναλλακτικές επιλογές για τα άκρα της επίθεσης. Και ο Δώνης και ο Εφραίμ για παράδειγμα απέδειξαν αρκετές φορές ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Τομανέ προορίζεται για αντικαταστάτης του Κβιλιτάια, ο οποίος είναι επίσης εκτός επιλογών λόγω καρτών. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Τα πειράματα και οι εκπλήξεις γνωρίζει ο Σα Πίντο ότι δεν χωρούν σε τέτοια 90λεπτα. Και ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδες που προέρχονται από μακρύ σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Τέτοια σύνολα κάπου θα ξεσπάσουν. Εξάλλου στο ματς του πρώτου γύρου, ο ΑΠΟΕΛ τα βρήκε σκούρα μέχρι να πανηγυρίσει τη νίκη.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, θα δώσουν σε άλλο έναν αγώνα το «παρών» τους, δίνοντας το σύνθημα της νίκης. Γνωρίζουν με τη σειρά τους ότι δεν πρόκειται για καθόλου εύκολο ματς και θα απαιτηθεί να στηρίξουν τους παίκτες με όλη τη δύναμη της φωνής τους για να φτάσουν στο ζητούμενο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-12T08:37:50+02:00
Go to Top