Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μίκ Μακάρθι για ΑΠΟΕΛ: “Η καλύτερη απόλυση που είχα ποτέ!”

Με αφορμή τους 1000 επίσημους αγώνες ως προπονητής, ο Μίκ Μακάρθι παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην σύντομη πορεία του στον ΑΠΟΕΛ.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει κυρίως με τον Κορωνοϊό, για την Κυπριακή κουλτούρα. όσον αφορά την τωρινή του ομάδα τόνισε ότι η απόλυση του από τον ΑΠΟΕΛ ήταν η καλύτερη που είχε καθώς ανέλαβε την Κάρντιφ.

Αναλυτικά όσα είπε για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ:

«Ήταν μια διαφορετική κουλτούρα εκεί και ένας διαφορετικός τρόπος για μένα να διαχειριστώ μια ομάδα. Εκεί είσαι προπονητής και έχουν άλλους υπεύθυνους που τρέχουν την ομάδα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που είχαμε 19 παίκτες με κορωνοϊό. Κατέληξα να παίζω με μερικά παιδιά για ορισμένες βδομάδες.

Δεν ήθελα να συμβεί. Η προπόνηση με ένα σορτς και ένα μπλουζάκι Δεκέμβριο μήνα για μένα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Εντούτοις, είπαμε ότι μπορεί να ήταν η καλύτερη απόλυση που είχαμε ποτέ γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια ομάδα που περνά λίγο δύσκολα και να μας χρειαστεί. Έλαβα το τηλεφώνημα από την Κάρντιφ και ήμουν ελεύθερος και πρόθυμος να αναλάβω τη δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δούλεψε υπέρ μας».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-13T00:05:42+02:00
Go to Top