Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μακάρθι: “Αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά..” / Σακκάς: “Θα σεβαστώ το ΑΠΟΕΛ, δεν θα πω πολλά..”

Δείτε όσα είπαν Μίκ Μακάρθι και Κώστας Σακκάς μετά το τέλος του αγώνα Δόξα – ΑΠΟΕΛ.

Κώστας Σακκάς(Δόξα):

“Λόγω σεβασμού προς το ΑΠΟΕΛ δεν θα πω πολλά πράγματα. Απλά να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε πάρει πίσω τους βαθμούς που έπρεπε να παίρναμε και με την Σαλαμίνα και με τον Ολυμπιακό. Βλέπουμε την συνέχεια. Τίποτα δεν τέλειωσε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα”

“Βρίσκομαι σε μία πολύ καλή ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Η Δόξα με γεμίζει” 

“Καταλαβαίνω πως περνούν δύσκολα στο ΑΠΟΕΛ και για αυτό θέλω να μιλήσω μόνο για την ομάδα μου”.

Μίκ Μακάρθι(ΑΠΟΕΛ):

Αρχικά: "Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να έρχομαι εδώ και να μιλώ για αγώνες που χάνουμε. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα, δεν είναι αποδεκτό για το ΑΠΟΕΛ. Ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, κάτι που γίνεται συχνά. Ένα εύκολο γκολ για τον αντίπαλο. Στο β' μέρος δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και ήρθε το πέναλτι με το VAR ως επίλογος μια κάκιστης περιόδου για εμάς στο ΑΠΟΕΛ. Δεν το είδα ακόμα αλλά συνοψίζει μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα". 

-Για την αλλαγή Κλωναρίδη και την αντίδρασή του: "Τον έβαλα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο κορωνοϊός τον επηρέασε πάρα πολύ όμως. Τον ήθελα στο γήπεδο αλλά κατ' εμένα δεν μπορούσε να βοηθήσει. Ήταν λάθος που τον προτίμησα παρά τον Αντρέα (Κατσαντώνη) αλλά είναι πιο πάνω στην... ιεραρχία. Δεν μπορούσε να βοηθήσει και τον άλλαξα. Ίσως ο Αντρέας να μπορούσε να μας δώσει μια ώθηση. Περίμενα ότι θα αντιδρούσε, δεν έχω πρόβλημα με την αντίδρασή του".

-Υπάρχει πρόβλημα με τη νοοτροπία της ομάδας και είναι αναστρέψιμο; "Όχι δεν έχει κάτι λάθος με την νοοτροπία των παικτών. Όταν δέχεσαι συνεχόμενες ήττες σε επηρεάζει. Είδαμε τον Μπερν που μπήκε και ήταν ορεξάτος, ίσως αυτό να χρειαζόμαστε, λίγο φρέσκο αίμα και κάποιος να ανεβάσει τους παίκτες. Το πνεύμα είναι πεσμένο. Δεν έχω κάποιο άλλο πλάνο για να αλλάξω την κατάσταση, απλά κάνω ότι μπορώ όπως και σε όλα τα παιχνίδια στην καριέρα μου αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν δουλεύει".

-Πιστεύετε ότι οι συνεχόμενες ήττες ίσως φέρουν θέμα τεχνικής ηγεσίας; "Η δική μου θέση είναι ότι αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν είναι απόφαση δική μου αυτή".

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-06T05:36:34+02:00
Go to Top