Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μαλέκκος: «Είτε αρέσει είτε όχι καλύτερη η Ομόνοια και χειρότερος ο ΑΠΟΕΛ»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Μπαλά είναι και γυρίζει» με τον Στέλιο Παπαμωυσέως στο μικρόφωνο, ήταν ο Κώστας Μαλέκκος. Ο παλαίμαχος άσος των κυπριακών γηπέδων, μίλησε για τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου και για τη μάχη του τίτλου.

Για τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου: «Είναι δύο παιχνίδια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Κύπρο. Έχουν διαφορές στη φετινή σεζόν, όμως δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι αιωνίων. Δε μπορούν να γίνουν προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια. Λέμε κάποια δεδομένα, όμως σίγουρα αυτή τη στιγμή μια στις δύο ομάδες, στην προκειμένη ο ΑΠΟΕΛ δε βρίσκεται και στα καλύτερά του. Αυτή τη στιγμή η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αγωνιστικά και βαθμολογικά είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό σε κάποιους. Να μην ξεχνάμε ότι για τον ΑΠΟΕΛ ακόμη και εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας δήλωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν η χειρότερη ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε η καλύτερη ομάδα και η χειρότερη»

Για τη μάχη του τίτλου: «Η μεγάλη έκπληξη είναι που δεν βρίσκεται στην εξάδα ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θα πω δικαίως ο Ολυμπιακός είναι στην εξάδα, γιατί αν δεις τη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό και κάτω, όλες οι ομάδες πλην της Πάφου έχει περισσότερα γκολ υπέρ παρά κατά. Οι άλλες ομάδες έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ από αυτά που έχουν βάλει. Αυτό είναι στατιστικό διαβάθμισης. Το δεύτερο γκρουπ δεν θα είναι εύκολο, κάποιες ομάδες σίγουρα έχουν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Στο πάνω γκρουπ για εμένα οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Τα πλέι οφ είναι ξεχωριστά, είναι μικρές οι βαθμολογικές αποστάσεις και όλα μπορούν να αλλάξουν με μια ήττα ή μια νίκη».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-24T14:30:03+02:00
Go to Top