Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Μερκής: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μου δείχνει σεβασμό χωρίς να ήμουν κάτι πολύ μεγάλο»

Μερκής: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μου δείχνει σεβασμό χωρίς να ήμουν κάτι πολύ μεγάλο»

Ευχαριστημένος με όσα πέτυχε στην καριέρα του και ιδίως στον ΑΠΟΕΛ δηλώνει ο Γιώργος Μερκής. Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των γαλαζοκιτρίνων ο Κύπριος αμυντικός υποκλίθηκε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

«Νιώθω γεμάτος. Τα έχω κερδίσει όλα και με την προηγούμενή μου ομάδα. Έχω πανηγυρίσει και τους τρεις εγχώριους τίτλους. Έχω παίξει και σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Πράγμα που τυχαίνει να είμαι ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Απόλλωνα που το έχει πετύχει. Με τον ΑΠΟΕΛ πέτυχα πράγματα που δεν είχα πετύχει με την προηγούμενη μου ομάδα. Να αγωνιστώ σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρω ακόμα τέσσερα πρωταθλήματα. Γενικά, υπήρξαν δυσκολίες στην καριέρα μου. Είχα και ένα στόχο, την Εθνική, όπου κατέγραψα 54 συμμετοχές. Θα μπορούσα, αν γύριζα το χρόνο πίσω να άλλαζα κάποια πράγματα. Ίσως να ήταν καλύτερη η καριέρα μου με κάποιες άλλες αποφάσεις, από ότι είναι σήμερα η καριέρα μου. Σίγουρα πέτυχα πράγματα που είμαι ευχαριστημένος», είπε και συνέχισε.

«Πολύ σύντομα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μου έδειξε εκτίμηση και σεβασμό. Έχουμε άψογη σχέση, νιώθω ότι είμαι πέραν των πέντε χρόνων στον ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μου δείχνει σεβασμό χωρίς να ήμουν κάτι πολύ μεγάλο στον ΑΠΟΕΛ. Ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ ξέρει να σέβεται αυτόν που τα δίνει όλα για την φανέλα. Πιστώνω τον κόσμο γι’ αυτή τη συμπεριφορά του».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-28T17:02:22+02:00
Go to Top