Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

«Με το ΑΠΟΕΛ το μάθαμε στο μεσημεριανό τραπέζι – θέλαμε να μην είμαστε ο φτωχός συγγενής!»

Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Μάκης Σεργίδης μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0.
Αναλυτικά:

«Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα στο πρωτάθλημα και το θέμα υποβιβασμού. Δεν μας ενδιαφέρει που βρίσκονται οι αντίπαλοι. Για να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να ξεπεράσουμε δύο ομάδες, θα το παλέψουμε και θα δούμε που θα μας βγάλει».

Αναφερόμενος στον Εθνικό που είναι στην τελευταία θέση είπε χαρακτηριστικά: «Ο Eθνικός το έχει ξαναπεράσει αυτό, όπως και πέρσι που στο τέλος τα κατάφερε με τον Ηλία Χαραλάμπους».

Η πορεία της ομάδας:
«Η επόμενη μέρα στην ΠΑΕΕΚ δεν θα είναι ποτέ εύκολη, είναι πολύ σημαντική κάθε βοήθεια, σεβόμαστε τι έχουμε και προσπαθούμε με αυτό να πορευτούμε… Η Κερύνεια μπήκε σε κάθε σπίτι, θέλαμε να μην είμαστε ο φτωχός συγγενής του πρωταθλήματος. Πετύχαμε, μέχρι στιγμής, κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό, τα πράγματα δυσκολεύουν στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να σκέφτονται το θέμα υποβιβασμού. Θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια μέχρι τέλους».

Για τις μεταγραφές:
«Έχουν γίνει ήδη δύο κινήσεις τους είχαμε στο μυαλό το καλοκαίρι.  Θα γίνουν άλλες δύο κινήσεις που θέλουμε, δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον να έρθει για πέντε μήνες και μάλιστα να βλέπει και την ομάδα να είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Για τις αναβολές;
«Είναι δύσκολο για τους αθλητές. Με το ΑΠΟΕΛ μάθαμε πως δεν παίζουμε στο μεσημεριανό τραπέζι. Φαίνεται όμως ότι η «Oμικρον» δεν βάζει τις δυσκολίες στους αθλητές σε σχέση με προηγούμενες φορές. Με το ΑΠΟΕΛ θα έπαιζαν δυο ποδοσφαιριστές που είχαν το πρωί αρνητικό PCR.»

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-01-08T00:12:19+02:00
Go to Top