Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Μιλόγεβιτς στη Σερβία: «Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν πάνω από 25 τρόπαια»

Μιλόγεβιτς στη Σερβία: «Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν πάνω από 25 τρόπαια»

Μιλόγεβιτς στη Σερβία: «Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν πάνω από 25 τρόπαια»

Ο τέως προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραχώρησε δηλώσεις στη Σερβία. Αφορμή φυσικά η κλήρωση των γαλαζοκιτρίνων με τη Βοϊβοντίνα στο 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ:

«Η πρώην ομάδα μου έχει πάρα πολλούς ξένους, είναι παιδιά που έχουν κερδίσει πάνω από 20 τρόπαια στην καριέρα τους. Το ΑΠΟΕΛ έχει ήδη μια συγκροτημένη ομάδα. Σχεδόν το 90 τοις εκατό των παικτών που ήταν εκεί πέρυσι θα συνεχίσουν στον σύλλογο και θα αντιμετωπίσουν τη Βοϊβοντίνα. Επίσης, το ΑΠΟΕΛ περιμένει με πολλά κίνητρα τις ευρωπαϊκές προκρίσεις λόγω οικονομικού. Αν προκριθούν στους ομίλους και πάρουν τέσσερα-πέντε εκ. θα είναι μεγάλο σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ».

Για τον Μακέντα, για τον Κρέσπο, τον Μπέλετς, τον Ντονγκαλά, τον Σούσιτς και τον Κβιλιτάια: «O Μακέντα έφυγε αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Όταν δείτε τους παίκτες της προηγούμενης μου ομάδας θα υπολογίσετε γρήγορα ότι συλλογικά αυτοί οι παίκτες έχουν κερδίσει πάνω από 25 τρόπαια. Είναι επαγγελματίες με όλη την έννοια της λέξης. Είναι ο κήπερ Βιντ Μπέλετς, με εμπειρία στην Εθνική Σλοβενίας. Ο Ντογκαλά Ndongala που ήταν στη Γάνδη, ο Κρέσπο έχει εμπειρία από την Aston Villa, υπάρχουν οι Σούσιτς, Κβιλιτάια και άλλοι. Έχουν μεγάλη εμπειρία. Θα είναι εύκολο να συνηθίσουν στον τρόπο παιχνιδιού του νέου προπονητή».

Για τον Φετφατζίδη: «Από όσο ξέρω, το ΑΠΟΕΛ πήρε έναν κορυφαίο παίκτη για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις. Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Είναι Έλληνας με πέρασμα από Ολυμπιακό και Άρη, ενώ πέρασε και από το Κατάρ. Είναι πολύ δυναμικός παίκτης».

Για τις ψηλές θερμοκρασίες στην Κύπρο και για το ματς στη Σερβία: «Περιμένω πολλή υγρασία και ζέστη στη Λευκωσία στα τέλη Ιουλίου. Η Βοϊβοντίνα θα πρέπει να προσαρμοστεί. Όσον αφορά το ματς στη Σερβία, είμαι σίγουρος ότι στη Βοϊβοντίνα γνωρίζουν πως το ΑΠΟΕΛ είναι ιστορικός σύλλογος και ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση. Εναπόκειται στη Βοϊβοντίνα να απαντήσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει πολύ τη Βοϊβοντίνα, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-06-21T20:18:00+02:00
Go to Top