Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μπεργκ:«Καλό που κερδίσαμε μετά τη διακοπή με το ΑΠΟΕΛ» – Κέρκεζ:«Δική μου η ευθύνη!»

Δείτε όλα όσα είπαν Ντούσαν Κέρκεζ και Χένινγκ Μπεργκ, μετά την νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ με 1-0.

Χένινγκ Μπεργκ(Ομόνοια): «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας. Ήταν μια μεστή εμφάνιση σήμερα. Είμασταν καλοί αμυντικά είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι με την μπάλα. Δεχθήκαμε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη».

«Οι αρχές μας είναι οι ίδιες. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, ήρθαν και κάποιοι καινούργιοι. Θέλουμε να πέτυχουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε, σήμερα πετύχαμε ένα και κερδίσαμε. Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα, πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια απέναντί της. Είναι καλό που κερδίσαμε μετά τη διακοπή του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη που δείχνει η ομάδα», πρόσθεσε.»

Ντούσαν Κέρκεζ(ΑΕΛ): «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, κέρδισε δίκαια. Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, ούτε η Ομόνοια έπαιξε σπουδαία ούτε εμείς. Η εικόνα δεν είναι καλή δεν μου αρέσει. Η περισσότερη ευθύνη είναι δική μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη, ήταν όπως τον θέλουμε. Δεν παίξαμε όπως πρέπει».

Για τον λόγο που δεν αποδίδει η ομάδα:
«Ξέραμε πώς παίζει η Ομόνοια. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε πρόβλημα όταν δίναμε χώρο. Επιλέξαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από κόρνερ. Σίγουρα είναι ψυχολογικό το πρόβλημα, όταν χάνεις και δεν σκοράρεις μεγαλώνει το πρόβλημα. Βλέπουμε την επόμενη μέρα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-12T23:22:00+02:00
Go to Top