Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μπερν: «Το ρίσκο του Μακάρθι, ο Πουρσαϊτίδης και το πλάνο του ΑΠΟΕΛ»

Ο νεοαποκτηθέντας Τζακ Μπερν μίλησε σε MME της πατρίδας του για τις πρώτες του εντυπώσεις για την Κύπρο, την απόλυση του Μικ Μακάρθι, για το πρωτάθλημα στην Κύπρο και για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

«Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, το μελάνι είχε ήδη στεγνώσει. Προφανώς αγαπώ τον Μικ. Έχω τεράστιο σεβασμό γι’ αυτόν, μου έδωσε το ντεμπούτο μου στην Ιρλανδία και με είχε στην αποστολή σε παιχνίδια. Αλλά και ως άνθρωπο τον έχω πολύ ψηλά τον Μικ. Πήρε ένα ρίσκο φέρνοντας με εδώ», είπε για την απόλυση του Μακάρθι και ακολούθως αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της χώρας μας: «Είναι διαφορετικά εδώ. Είναι διαφορετικό το στυλ ποδοσφαίρου και είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσω. Είναι εντελώς διαφορετικό από το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία για να είμαι δίκαιος, είναι εντελώς διαφορετικό από την Αγγλία, την Σκωτία. Δεν θα το σύγκρινα με την Ολλανδία. ».

Για τις πρώτες του μέρες στον ΑΠΟΕΛ: «Ήξερα τον πρόεδρο εδώ και το συμβούλιο επίσης με ήθελε. Ο νέος προπονητής, ήρθε τώρα αλλά μίλησα με τον πρόεδρο πριν έρθω εδώ. Είναι καλά, τις πρώτες βδομάδες προσαρμόστηκα στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μου. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω παράπονο, πραγματικά το απολαμβάνω μέχρι στιγμής. Θα είμαι εδώ για 2,5 χρόνια. Απολαμβάνω τον πρώτο μήνα οπότε θα δούμε πως θα πάει. Έπαιξα μόνο δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής, έπαιξα μισή ώρα την Κυριακή, έπαιξα 20 λεπτά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω και να δω πως είναι, αλλά είναι τεχνικό. Θέλουν να παίζουν με την μπάλα κάτω. Ο νέος προπονητής θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο».

Για το λόγο που επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος εδώ, συνήθισαν να κερδίζουν τρόπαια και να είναι στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Το πλάνο τους είναι να είναι στην Ευρώπη και αυτός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που ήρθα εδώ, για να παίξω στην Ευρώπη, και είναι πραγματικά πεινασμένοι να το καταφέρουν. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι μέλος αυτού. Το πρωτάθλημα έχει κάποιους καλούς παίκτες τους οποίους είχα αντίπαλους, είναι καλοί τεχνικά παίκτες. Έχουν 3 ή 4 πραγματικά καλούς παίκτες σε κάθε ομάδα».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-27T09:38:15+02:00
Go to Top