Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Μόνο έτσι ο Αλ-Τάαμαρι θα φέρει χρήμα στον ΑΠΟΕΛ

Η είδηση ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι αφορά και τον ΑΠΟΕΛ. Στο ελλαδικό δημοσίευμα που επικαλείται αποκλειστικές του πληροφορίες ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ιορδανό εξτρέμ (διαβάστε ΕΔΩ), δε ξεκαθαρίζεται το καθεστώς με το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να αποκτήσει τον παίκτη, όμως εάν είναι με μετεγγραφή τότε ο ΑΠΟΕΛ έχει να… παίρνει χρήμα σε μια τέτοια περίπτωση.

Και εξηγούμε: Όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» προχώρησαν στην πώλησή του στη βελγική Λέουβεν για περίπου 1.000.000 ευρώ, φρόντισαν να βάλουν στους όρους συμφωνίας, ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης. Το ύψος του ποσοστού που διατηρεί ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι 10%, όπως αποκάλυψε σε παλαιότερες δηλώσεις του ο εκπρόσωπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Στον ΑΠΟΕΛ σαφώς και εύχονται να μεταπωληθεί ο Τάαμαρι με όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα, γιατί τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το δικό του κέρδος, όμως εάν παραχωρηθεί δανεικός οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν δικαιούνται χρήματα. Ο Αλ Τάαμαρι αγωνίστηκε έως σήμερα σε ένδεκα παιχνίδια με τη Λέουβεν, τέσσερα ως βασικός και επτά ως αλλαγή.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-13T15:12:29+02:00
Go to Top