Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Νέα απάντηση ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια

Δείτε πως τοποθετείται το ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις που έγιναν από τον εκπρόσωπο τύπου της Ομόνοιας

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ λοιπόν δηλώνεται ότι και οι δικοί του παίκτες δεν θα πάνε διακοπές, πέρσι σε άλλες περιπτώσεις αλλά και στο παρελθόν και η δική τους ομάδα έδωσε περισσότερους αγώνες σε μικρότερο διάστημα, ενώ δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση ότι ευνοήθηκε από την απόφαση της ΚΟΠ. Για ημερομηνίες που προτάθηκαν σε μεταγενέστερο στάδιο από την Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ θεωρεί ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας τότε για δεν θα ήταν με ίσους όρους τόσο μακριά από την  ημέρα που άρχισε το ντέρμπι.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95

Για τη θέση της Ομόνοιας ότι η απόφαση της ΚΟΠ δεν είναι δίκαιη: «Δεν έχουμε αντιληφθεί σε ποιο σημείο δεν υπάρχει δικαιοσύνη για την Ομόνοια και υπάρχει για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι γιατί δεν θα παν διακοπές οι παίκτες της; Γιατί ούτε οι δικοί μας θα πάνε διακοπές. Η Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στην Κύπρο; Εμείς πέρσι δώσαμε οκτώ αγώνες σε 27 μέρες. Πέρσι πήγαμε να παίξουμε με την Καρμιώτισσα σε εννέα παίκτες. Πού δεν είναι δίκαιη η ορισθείσα ημερομηνία σε σχέση με τις διακοπές των ποδοσφαιριστών; Θα γίνει ένα παιχνίδι με ακριβώς τους ίδιους παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε αντιληφθεί πού προκύπτει το θέμα της ισότητας για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, εκτός κι αν μετανιώνει που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εμείς παίζαμε σε μικρά χρονικά διαστήματα και είχαμε επιτυχίες χωρίς να μεμψιμοιρούμε».

Για τα όσα αναφέρει η Ομόνοια βάσει προκήρυξης: «Η προκήρυξη είναι εκεί, η οποιαδήποτε ομάδα έχει το δικαίωμα να ζητήσει οτιδήποτε προς όφελός της. Αν η Ομόνοια επικαλείται οποιοδήποτε σημείο είναι δικαίωμά της να προχωρήσει στο οτιδήποτε. Αν το κάνει θα εκφράσουμε κι εμείς τη θέση μας».

Για την εισήγηση να γίνει το παιχνίδι τον Γενάρη παρά το Κόπα Άφρικα: «Αυτό που αναφέρει δεν είναι δίκαιο. Δεν ξέρω αν η Ομόνοια γνωρίζει αν θα προκριθεί ή όχι η Νιγηρία μετά τις 20 του Γενάρη, αν δεν προκριθεί πολύ πιθανόν να έχει τους παίκτες της. Η δικαιοσύνη είναι να γίνει το παιχνίδι με τα ίδια δεδομένα. Στα τέλη Γενάρη, αρχές Φεβρουαρίου δεν θα είναι τα ίδια από τη στιγμή που θα προκύψει μεταγραφική περίοδος. Ήμασταν ανοιχτοί και πρόθυμοι να βοηθήσουμε στις συζητήσεις. Είχαμε δεχτεί πρόταση να κάνουμε κοινή επιστολή, συμφωνήσαμε σε μια ημερομηνία με την προϋπόθεση ότι θα αναβαλλόταν η αγωνιστική. Το ερώτημα που προκύπτει είναι από πού δεν διαφυλάσσεται η δικαιότητα με το να γίνει το παιχνίδι στις 26 Δεκεμβρίου».

Για τη συνάντηση που έγινε μεταξύ ΚΟΠ και Ομόνοιας, χωρίς την παρουσία του ΑΠΟΕΛ: «Δεν καλεστήκαμε σε μια τέτοια συνάντηση, δεν ξέρω ποιου πρωτοβουλία ήταν αυτή η συνάντηση. Οι συζητήσεις μεταξύ των τριών μερών ήταν συνεχόμενες, καθημερινές. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί προκαλεί η οποιαδήποτε συνάντηση. Το γιατί δεν καλεστήκαμε αφορά τα δύο μέρη».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-03-12T14:01:00+02:00
Go to Top