Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
Νέος κύκλος μεταγραφών στο ΑΠΟΕΛ

Νέος κύκλος μεταγραφών στο ΑΠΟΕΛ

Νέος κύκλος μεταγραφών στο ΑΠΟΕΛ

Aνακατατάξεις και τουλάχιστον ακόμα δυο η τρεις κινήσεις θα γίνουν από πλευράς ΑΠΟΕΛ με τον Πρόδρομο Πετρίδη να θέλει να κάνει ακόμα δυνατότερη την ομάδα του.

Τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή αλλά και ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρινων θέλουν να κάνουν την ομάδα πιο δυνατή καθως μετά τον Λούκα Βιγιαφάνες αλλά και τον Γκεόργκι Κονσταντίνοφ ο όποιος μπορεί να υπολογίζετε ήδη παίκτης των γαλαζοκιτρινων η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει άμεσα μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης για το κέντρο της άμυνας.

Αυτή είναι ουσιαστικά η εντολή του κ Αυγουστή μετά το πρόβλημα που παρουσιάστικε στον πρώτο αγώνα με την Μπότεφ όταν κλήθηκε ο νεαρός Πολυκάρπου να αγωνιστεί αφού ο Καρώ είχε μειώνει εκτός λόγο ίωσης .

Η παρουσία του Μάγκλιτσα που είναι μέχρι στιγμής προβληματική δεν αποκλείεται να φέρει άλλον έναν επιθετικό στο προπονητικό κέντρο των γαλαζοκιτρινων. Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε και την έλλειψη από το αγωνιστικό πλάνο του κ Αυγουστή και του Γκιόργκι Κβιλιτάια ο οποίος θα μειώνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για ακόμα 25 μέρες.
Παράλληλα εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού όπως ήταν και το αρχικό πλάνο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-25T09:09:58+02:00
Go to Top