Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Νίκος Πατίκκης: «Δε θέλω τον ΑΠΟΕΛ…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας μίλησε στο Super Sport FM 104.0 στην εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρήστο Παπακώστα, σχετικά με το Σαββατιάτικο ντέρμπι των αιωνίων.

Πιο αναλυτικά ανέφερε

«Αυτή τη στιγμή η ομόνοια σε πολύ καλύτερη κατάσταση, πιο φορμαρισμένη. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να άρχισε να ανεβαίνει αλλά η ομάδα μας είναι καλύτερη και πιστεύω θα νικήσουμε.

Είναι λάθος να λέμε ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Τα παιχνίδια μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, δεν παίζει ρόλο ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι 50-50 και νικάει ποιος είναι πιο τυχερός. Υπάρχει τύχη, μπορεί να μη σε θέλει η μπάλα, δυστυχώς η τύχη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ελπίζω να φανούμε εμείς πιο τυχεροί.

Ο Λάρκου έχει φέρει καλούς παίκτες στην Ομόνοια. Πάνω από όλα είναι ο προπονητής αλλά δεν είναι ο μόνος που κάνει όλη τη δουλειά. Ο Μπέργκ έχει το και μπορεί να κάνει τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα πάρουν το παιχνίδι.

Ο Μπέργκ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα νέα παιδιά (λόγω των συχνών και τακτικών παιχνιδιών κατά τη διάρκεια που η Ομόνοια έπαιζε στην Ευρώπη) και ευτυχώς που αναγκάστηκε. Πιστεύω τα νέα παιδιά θα πάνε πολύ ψηλά.»

Η πρόβλεψή του για το ντέρμπι του Σαββάτου:

«Πιστεύω ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή, θα πρέπει να νικήσει για να μπει στην εξάδα. Αυτό θα του δημιουργήσει επιπλέον άγχος. Ενώ η ομόνοια έδειξε υπομονή και ξέρει τη συνταγή του πως να κερδίσει ένα παιχνίδι.

Δε θέλω το ΑΠΟΕΛ στην εξάδα. Το παιχνίδι μαζί του είναι 50-50 και θα είναι πιο δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ στην εξάδα.

Η ομόνοια πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει το ΑΠΟΕΛ, και το ΑΠΟΕΛ πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη για να μπει στην εξάδα.»

 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-16T13:39:28+02:00
Go to Top