Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Ναι μεν, αλλά στον ΑΠΟΕΛ για Μπεν και Γουίλερ

Οι Μπεν και Γουίλερ, δύο από τους πιο κομβικούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν τεθεί εκτός δράσης λόγω τραυματισμών και αναμένεται να απουσιάσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αγωνίζονται σε θέσεις, κατά τις οποίες δεν υπάρχει πλειάδα επιλογών στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και εννοείται πως εάν ήταν απολύτως έτοιμοι, θα έπαιρναν αυξημένο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Μπεν και Χρίστο Γουίλερ, οι οποίοι αποτελούν «κομμάτια» του υφιστάμενου δυναμικού των «γαλαζοκιτρίνων», χωρίς ωστόσο να βρίσκονται σε εκείνη την κατάσταση που θα επιστρέψει να προσφέρουν βοήθειες.

Ο Μπεν, έχει να αγωνιστεί από τις 14 Μαΐου 2023 και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που διεξήχθη στο ΓΣΠ (2-1). Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Δεν εγγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι και δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι θα εγγραφεί τον τρέχοντα μήνα.

Ακολουθεί αερόβιο πρόγραμμα και εάν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου όπου θα εκτιμηθεί η κατάστασή του δεν παρουσιάσει εκείνη τη βελτίωση που θα τον καθιστά πανέτοιμο για να μπει στη δράση, τότε θα συνεχίσει να είναι εκτός επιλογών έως το φινάλε της σεζόν.

Όσον αφορά στον Γουίλερ, χρειάζεται αρκετές βδομάδες μέχρι να κριθεί έτοιμος και να δώσει βοήθειες. Ο αριστερός ακραίος αμυντικός που είναι κανονικά γραμμένος στο ρόστερ, το παλεύει για να επανακτήσει τις αγωνιστικές ισορροπίες του, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Ο Κύπριος οπισθοφύλακας, τον Μάρτιο του 2023 πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λόγω ρήξης χιαστών. Παρά το γεγονός πως αναμενόταν τον περασμένο Νοέμβριο η επανένταξη του, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μπήκε ξανά στο χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-11T19:52:48+02:00
Go to Top