Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

Να αποφύγει δεύτερο σερί «χαστούκι»

Μόνο τη νίκη σκέφτονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (8/1, 19:00) με την ΑΕΖ.

Μονόδρομος. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να αποτυπώνει για την ΑΕΚ τον στόχο της στο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο ΑΕΚ Αρένα. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Σιμόν που καλούνται να δείξουν σοβαρότητα, πειθαρχία, συγκέντρωση και κυρίως αποτελεσματικότητα στις φάσεις που θα φτιάξουν για να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο.

Ένα τρίποντο που αν έρθει θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μειώσει αποστάσεις από κάποιες ομάδες μιας και έχουμε το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και ΑΕΛ-Απόλλωνας όπου με νίκη η ΑΕΚ θα επωφεληθεί βαθμολογικά.

Οι χαμένοι βαθμοί με τον Οθέλλο έχουν απογοητεύσει την ομάδα και τον κόσμο αλλά ακόμη υπάρχει η «δίψα» και η θέληση για κάτι καλό. Οι απώλειες φέρνουν στον αφρό της συζήτησης ξανά το κομμάτι της ενίσχυσης, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Για την ώρα δεν αλλάζει κάτι, εκτός αν βρεθεί κάτι καλό στα αριστερά της άμυνας κάτω των 22 ετών.

Αυτό που προέχει είναι η ΑΕΚ να μπορέσει να κερδίσει την ΑΕΖ από την οποία έχασε στον πρώτο γύρο και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι είναι εδώ.

Αγωνιστικά δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Ρομπέρζ, ενώ ο Γκαρσία πιθανόν να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αλλά πιθανότατα όχι στην ενδεκάδα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-06T13:35:04+02:00
Go to Top